Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halkın iktidarını kurmak için durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız..”

Adayların yerel seçim saha

Adayların yerel seçim saha çalışmaları hızlandı Çekmeköy’de de büyük yarış başladı. Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’le Çekmeköy’de halkın iktidarını kurmakta kararlı olduklarını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Aday Adayı Cenk Ulusoy, “31 Mart akşamına kadar durmadan, yılmadan ve de yorulmadan kapı kapı gezip herkese ulaşacağız” dedi.

31 Mart yerel seçim gündemine ilişkin www.yerelgazete.com.tr ye konuşan Çekmeköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Cenk Ulusoy, 38 yıllık belediyecilik tecrübesi ve ‘Halk Adamı’ duruşuyla Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’e sahada yoğun bir ilgi ve teveccüh olduğunu kaydetti. Çekmeköy’de değişim zamanının geldiğini anlatan Ulusoy, “Her zaman birarada olduğumuz vatandaşımız ‘artık yeter’ diyor. Çekmeköy’ün makus talihini başkanımız Orhan Çerkez liderliğindeki halkın iktidarıyla yeneceğiz. Partimiz, örgütümüz, tüm kadrolarımız ve sokak, değişimin gücüne inanıyor. Çekmeköy’de artık adil, şeffaf ve tarafsız hizmet belediyeciliği hakim olacak” dedi.

İstanbul’da 39 ilçede ve Çekmeköy’de halkın iktidarını kurmak için gece-gündüz demeden sahalarda olacaklarını ifade eden Cenk Ulusoy, “21 mahallede muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşu örgütlerimiz, derneklerimiz, kanaat önderlerimiz ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya devam edeceğiz. Her sokakta her hanenin kapısını çalacağız ve her eli sıkacağız. Belediye Başkan Adayımız Sayın Orhan Çerkez ve ekibinin projelerini kapı kapı anlatacağız. Ekonomik sorunlar başta olmak üzere işsizlik, gelecek kaygısı ve her türlü güvenlik endişeleri altında adeta yaşam mücadelesi veren halkımıza güven vereceğiz, umut olacağız. Öğrencisinden ev hanımına, gencinden yaşlısına herkesle kucaklaşacağız. Geleceği birlikte kazanmak, kurmak ve yönetmek için sözleşeceğiz” şeklinde konuştu.

CENK ULUSOY KİMDİR?  

1977 Sivas Kangal doğumluyum. İlk, Orta ve Lise Eğitimimi Kangal’da tamamladım. 1995 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği (Harita Mühendisliği) bölümünü kazandım. 1999 yılında mezun oldum. Bu tarihten itibaren 2012 yılına kadar bir çok noktada Türkiye’de ve yurtdışında Karayolu Ve Otoyol Köprülü Kavşak Yol Ve Altyapı Projelerinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundum. Özellikle İstanbul’un trafik kesişim yerlerindeki sorunlu bölgelerine ilişkin bir çok noktada köprülü kavşak ve altyapı işlerini yönettim.2012 yılında kendi firmamı kurup İstanbul genelinde yol ve altyapı inşaatları yapmaya başladım. Hali hazırda Çekmeköy merkezde bulunan Reisler Yol Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şirketi’nin kurucu ortağı ve sahibiyim. 2010 yılından beri Fenerbahçe Kongre Üyesi olup evli ve 2 çocuk babasıyım. Eşim mali müşavir olarak görev yapmaktadır.

Siyasete ortaokul yıllarında Kangal’da SHP Gençlik Kolları ile başladım. Babam Kangal / Sivas’ta 20 yıla yakın SHP ve CHP İlçe başkanlığı yapmıştır. Bu sebepten ailemiz sürekli olarak siyasetin içinde olmuştur. Üniversiteyi kazanmamla birlikte üniversite gençlik hareketi içerisinde siyasete devam ettim. Mezuniyetim ile birlikte başta harita mühendisleri odası olmak üzere Meslek Odaları ve TMMOB bünyesinde yıllarca çalıştım. Siyaseti bir yaşam tarzı olarak belirledim. Halihazırda çeşitli sivil toplum örgütlerinde ve Çekmeköy dahilinde işadamları derneklerinde görevlerim bulunmaktadır.

Cenk Ulusoy, “neden meclis üyeliği?” sorumuza şu yanıtı verdi: “Yılların getirmiş olduğu mesleki ve siyasi tecrübemi belediyecilik alanında değerlendirmek için meclis üyeliğine aday oldum. Sonuç ne olursa olsun çocukluğumuzdan beri süregeldiği üzere elimden geldiği oranda partimiz başarısı için çalışmaya devam edeceğim.”

 

Reklamı Geç