Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASAN ÖZTÜRK; “KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER İŞTE BAŞARI VARDIR..”

Toplumun tüm kesimlerinden ilgi

Toplumun tüm kesimlerinden ilgi ve destek gören başarılı sosyal projeleriyle gündemden hiç düşmeyen Çekmeköy Sevenler Platformu; her geçen gün daha da artan yoğun katılımlar ve kurumsal yapısıyla Çekmeköy Sevenler Vakfı olma yolunda hızla ilerliyor. ‘Daha güzel bir Çekmeköy için’ atılan bir çığlıkla başlayan ve kısa zamanda gönüllü binlerce kadının dayanışma merkezi haline gelen Çekmeköy Sevenler Platformu, her gününü bir önceki günden daha verimli çalışmalarla tamamlıyor. Hafta sonu Hasan Öztürk’ü ağırlayan platformun merkezinde umut dolu keyifli anlar yaşandı. Öztürk, “Kadın elinin değdiği her işte başarı vardır” dedi.

600 metrekare alandan oluşan merkezini de hizmete açan platformun ilk onur konuğu, belediye başkan adaylığı için ismi en çok geçen Hasan Öztürk oldu. Hafta sonu ailesiyle birlikte davetlisi olduğu platformun merkezini ziyaret eden Hasan Öztürk, çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Platform üyesi çok sayıda gönüllü bayanın umut dolu bakışları arasında keyifli bir sohbetin gerçekleştiği platform merkezinde geleceğe dair beklentilerin yanı sıra, yapılan çalışmalar ve sokakta halka direkt dokunan projeler konuşuldu.

Platformun yeni yerinin hayırlı olmasını dileyen Hasan Öztürk, “Kadın elinin dokunduğu her işte başarı vardır. Kadının olmadığı hiçbir yerde de o başarıyı sağlayamazsınız. Çekmeköy’de kadınlarımız bu gibi sivil toplum yapılanmalarına karşı çok ilgili ve duyarlılar. Kadın hareketi noktasında ciddi bir açığı kapattığı için Çekmeköy Sevenler Platformu’nu kutluyorum. Ev hanımlarımızın ve kız çocuklarımızın gönül rahatlığı ile gelip burada sokak hayvanları, çevre temizliği, okul projeleri ve mantı projesi gibi çalışmalara katılmaları son derece güzel. Bu platformun çok daha derinlerdeki düşünceleri harekete geçiriyor olması da ayrıca kıymetli” şeklinde konuştu.

Platform gönüllüsü kadınlar Hasan Öztürk’e mantı projesi başta olmak üzere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Platform üyesi kadınların, 21 mahallede yaşayan ev hanımlarının aile bütçesine katkıda bulunmaları amacıyla her gün düzenli olarak gerçekleştirdiği mantı projesinin ürünü mantı ikramlarının da afiyetle yendiği sohbetin ardından yüzlerce gönüllü ile Doğa Park’ın arkasındaki ormanlık alanda çevre temizliği yapılarak çöpler toplandı. Güzel havayı fırsat bilip piknik yapan, yürüyüşe çıkan vatandaşlara lokum ikramının da yapıldığı çevre temizliği çalışmasında yüzlerce kilo çöp toplanarak atık bölgelerine nakledildi.

Reklamı Geç