Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedef İstanbul’u yeniden kazanmak ve Çekmeköy’de CHP iktidarını kurmak..”

Bölge yerel basın mensuplarına

Bölge yerel basın mensuplarına özel davet veren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın emekçilerinin gününü kutladı. Programda gündeme ilişkin açıklamalar yapan İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, önümüzdeki süreçte en önemli hedeflerinin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’u yeniden kazanmak ve Çekmeköy’de CHP iktidarını kurmak olduğunu kaydetti.  

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne yönelik kutlama programları ve etkinlikleri devam ediyor. CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı da yerel basın mensuplarına özel bir kahvaltı davetiyle bu anlamlı günlerini kutladı. Bazı ilçe yöneticileri ile birlikte bölgede görev yapan yerel basın mensuplarıyla biraraya gelen CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, yaklaşmakta olan 31 Mart seçim gündemi başta olmak üzere çeşitli konularda önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki süreçte en önemli hedeflerinin İstanbul’u yeniden kazanmak ve Çekmeköy’de CHP iktidarını kurmak olduğunu kaydeden Tutan, gece gündüz demeden sahada çalıştıklarını ifade etti.

“Siz değerli basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Melda Tanişman Tutan, “Bizlerin kamuoyundaki gözü, kulağı ve sesi olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Geçtiğimiz aylarda değişimle sonuçlanan kongrede işbaşına geldikleri ilk günden beri her zaman sahada olduklarını kaydeden Tutan, “Ben ve arkadaşlarım ilk günden bir iddia ortaya koyarak bu yola yola çıktık. Genç ve deneyimli kadınlarımız ile gençlerimizin en ön safta yer aldığı Çekmeköy’de başarıya ulaşacağımıza inancımız tam. Bütün samimiyetimizle 21 mahallede her cadde ve her sokakta sahalardayız” dedi.

“Kapısını çalıp giremeyeceğimiz hiçbir ev, elini sıkamayacağımız hiçbir vatandaşımız yok” diye sözlerine devam eden Tutan, “Gittiğimiz her yerde halkımızın muazzam ilgisi, teveccühü ve alakası ile karşılaşıyoruz. İstanbul’un hiçbir ilçesinde olmayan bir çalışma sistemi kurduk ve yerel yönetim masası oluşturduk. Bu masada, aday adayı olmuş herkes görev alarak sahaya iniyor. Parti örgütümüzde ‘Ben olmazsam olmaz’ zihniyetini yıktık. Herkes bir ve beraber olmuş önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerine kenetlenmiş durumdayız” şeklinde konuştu. Belediye başkan adayının açıklanmasına yönelik bir soruya da yanıt veren Başkan Tutan, “Süreç devam ediyor. Adayımız biraz geç açıklanacak olsa da hiç farketmez çünkü biz zaten sahadayız ve zaman kaybı yaşamadan çalışmalarımızı yüksek tempoda sürdürüyoruz” dedi.

Reklamı Geç