Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HEDEF KOYMAK, ÇALIŞMAK VE ÜRETMEK BİZİM İŞİMİZ..”

İstanbul genelinde ilçe ziyaretlerini

İstanbul genelinde ilçe ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye İlçe Teşkilatı’nda partililerle buluştu. İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve yöneticiler tarafından çiçeklerle karşılanan Kabaktepe, “Yapılacak çok işimiz var” mesajı verdi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Dün de Üsküdar teşkilatı ve belediyesini ziyaret eden Kabaktepe daha sonra Ümraniye’ye geçti ve belediye ile Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ak Parti Ümraniye Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve ilçe yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılanan İl Başkanı Kabaktepe, 2023’ün ardından 2024 İstanbul hedefine ilişkin mesajlarını bir kez daha verdi.

Ümraniye ziyaretinde muhalefete yönelik mesajlar da veren Kabaktepe, “Hedeflerimizi konuşup, yaptığımız işleri eleştirmek muhalefetin işi. Hedef koymak, üretmek ve çalışmak bizim işimiz. Ümraniye Teşkilatımız ve Belediye Başkanımızla sesleniyoruz; size dert olacak çok hedefimiz, yapılacak çok işimiz var” dedi.

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu da ziyarete ilişkin verdiği mesajda; “İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe ve parti yöneticilerimizi Ümraniye’mizde ağırlamaktan onur dulduk. Hedeflerimize durmadan, yorulmadan koşmak için bir kez daha söz veriyoruz” şeklinde konuştu. İlçe başkanlığı ziyaretinde Başkan Eminmollaoğlu, Kabaktepe’ye günün anlamına özel hediye takdiminde bulundu.

 

Reklamı Geç