Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HEKİMLİKTEKİ BAŞARISINI, YEREL YÖNETİM HİZMETLERİNE TAŞIMAK İSTİYOR..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru siyaset gündemi hızlanırken; Ak Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Operatör Doktor Hikmet Yaşar, hekimlikteki başarısını yerel yönetimlerde hizmet yarışına taşımak istiyor.

Hafta sonu parti içi temayül yoklaması yapmaya hazırlanan iktidar Ak Parti’de belediye başkan aday adaylıkları için başvuru takvimi sona erdi. Çekmeköy’de ikisi mevcut belediye başkan yardımcısı olmak üzere toplam 7 ismin adaylık için müracaat ettiği Ak Parti’de Operatör Doktor Hikmet Yaşar, hekim olmanın verdiği avantajla farkındalık oluşturuyor. Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde Üroloji Doktoru olarak görev yapan Yaşar, hekimlikteki başarısını yerel yönetimlerde hizmet yarışına taşımak istiyor.

DAHA SAĞLIKLI BİR GELECEĞE EMİN ADIMLARLA..

Bir hekim olarak yıllardır hizmet verdiği bölge halkına belediye başkanı olarak daha büyük hizmetler etmek için bu yola çıktığını gazetemize açıklayan Hikmet Yaşar, “Partimizin Türkiye yüzyılı şehirleri vizyonu hedefiyle Çekmeköy’ü daha güzel yarınlara hep birlikte taşımak istiyoruz. Partimin uygun görüp aday göstermesi halinde milletimizle birlikte 31 Mart’ta rekor oyla Çekmeköy’ü yeniden kazanacağız ve daha sağlıklı bir geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Operatör Doktor Hikmet Yaşar, “İnşallah Çekmeköy de yaşayan herkesin hayatını daha da kolaylaştıracağım. Çekmeköy’de yapacağımız örnek projeler ile Türkiye’mize katkı sağlayacağız, örnek bir şehir modeli oluşturacağız” şeklinde konuştu. Yaşar’ın aday adaylığı dosyasını teslim alan Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Avukat Akın İlhan, “Dr. Hikmet Yaşar’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim muvaffakiyetler versin inşallah” dedi.

Operatör Doktor Hikmet Yaşar Kimdir?

1979 yılında doğan Operatör Doktor Hikmet Yaşar, evli ve bir çocuk babasıdır. Yaşar, 2002 yılında Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mecburi hizmetini Tatvan Devlet Hastanesi’nde tamamlayan Yaşar; Körfez Devlet Hastanesi, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de 6 yıl başhekimlik  yaptı. Başhekimlik görevini başarı ile tamamlayan Yaşar; akademik çalışmalar yapmak ve doçentlik dosyasını tamamlamak için, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak göreve başladı. Yaklaşık iki yıldır Sancaktepe ve Çekmeköy’de üroloji uzmanı olarak görev yapan Yaşar, doktorluk ve akademisyenliğin yanında; çevre, spor ve siyaset ile de ilgilenmektedir. Hikmet Yaşar; Kocaeli’de spor yöneticiliği yaptı ve AK Parti siyaset akademisini birincilikle bitirdi.

Çekmeköy’ün  doğasını, enerjisini, genç insan popülasyonunu; çok değerli bulan Op. Dr. Hikmet Yaşar; belediye başkanlığı için aday olmaya karar verdi. Yaşar, tüm vatandaşlarımızın ve Çekmeköy’lü hemşerilerimizin; en kaliteli ve en hızlı hizmete layık olduğunu belirtti. Her insanın değerli ve önemli olduğunu vurgulayan Yaşar; “Bu bilinç ile tüm renklerimizi kucaklayarak 300 bin kişilik Çekmeköy’e Belediye Başkanı olmaya karar verdim” diyor.

Reklamı Geç