Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÖRGÜTÜMÜZÜ VE TÜM ÇEKMEKÖY’Ü AYAĞA KALKMAYA DAVET EDİYORUM..”

Uzunca süredir 31 Mart

Uzunca süredir 31 Mart 2024 yerel seçimlerine belediye başkan adayı olmak için saha çalışmaları yapan Meclis Üyesi Av. Özgür Kip, beklenen resmi müracaatını gerçekleştirerek Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu yaptı. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen aday adaylığı programında konuşan Kip, “Hepimiz aynı hedefe yürüyoruz. Aslolan Çekmeköy’de partimizi iktidara taşımak. Onun için örgütümüzü ve bütün Çekmeköy’ü ayağa kalkmaya davet ediyorum” dedi. İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da, Kip’e çakmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Av. Özgür Kip’in belediye başkan adaylığı müracaatı partililerin yoğun katılımı ile coşkulu bir programa dönüştü. Uzunca süredir aday olmak için saha çalışmaları yapan Kip, ailesiyle birlikte geldiği ilçe binasında başvuru dosyasını İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a takdim etti. Daha sonra partililere hitap eden Av. Özgür Kip, “Hepimiz aynı hedefe yürüyoruz. Hepimizin ortak amacı partimizi Çekmeköy’de iktidara taşımak. Adayımız hangi arkadaşımız olursa olsun hep birlikte kenetleneceğiz. Örgütümüzü ve bütün Çekmeköy’ü ayağa kalkmaya davet ediyorum. 31 Mart akşamına kadar birlik ve bütünlük içerisinde çok çalışacağız. 21 mahallede her kapıya varıp halkımıza memleket gerçeklerini ve kendimizi anlatacağız” şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da yaptığı konuşmada Av. Özgür Kip’e, “Hayırlı olsun” diyerek, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

Reklamı Geç