Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HER DAİM TEŞKİLATIMIN EMRİNDEYİM..”

MHP listeleri açıklandı. Parti

MHP listeleri açıklandı. Parti tabanında aday olması beklenirken listede yer almayan Çekmeköy’ün evladı Sedat Erdem, yaptığı anlamlı açıklamada; “Bizler dava adamıyız. Gönül koymayız koyanların yanında durmayız. Her daim teşkilatımın emrindeyim” dedi.

Açıklamasında; “MHP 28. Dönem İstanbul Milletvekilliği aday adaylığım ile ilgili bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli gönül dostlarıma, hemşerilerime ve çok değerli ülküdaşlarıma çok teşekkür ederim” diyen Aday Adayı Sedat Erdem, şunları kaydetti: “Bu vesile ile listede yer alan milletvekili adayı olan tüm dava arkadaşlarımı tebrik ederim. Bizler dava adamıyız. Gönül koymayız koyanların yanında durmayız. Hiç kimse bu davanın teşkilatın üstünde değildir. 16 yaşımızdan 43 yaşımıza kadar nasıl eğilmeden, bükülmeden, yorulmadan çalıştık ise yine çalışacağız.

Tekrar tüm ülküdaşlarıma kıymetli Çekmeköy MHP ilçe başkanım Tahsin Ince’ye, Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanım Sami Bıyık’a, Çekmeköy MHP ilçe teşkilatımda partimizin yıllardır savunucusu yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle başkanlarımıza, kadın kollarımıza velhasıl partimize üye olmayıp, kalbi bizler için atan koca yürekli samimi dostlarımıza çok teşekkür ederim. Her daim teşkilatımın emrindeyim. Mevlam her şeyin hayırlısını nasip etsin.. Makamlar mevkiler hep geçicidir. Bizler sizlerin gönül makamlarında olalım yeter. Hepinize Allah’a emanet ediyorum.”

Reklamı Geç