Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HEDEF TOKATLILAR’IN KALKINMASI, GELİŞMESİ VE İLERLEMESİ..

Merkezi Dudullu’da faaliyet gösteren

Merkezi Dudullu’da faaliyet gösteren Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği, gerçekleştirdiği olağan kurulda mevcut başkan Hüseyin Akgün ve yönetimine güven tazeleyerek birlik ve beraberliğine güç kattı. Nüfus ve potansiyel bakımından İstanbul’da ilk beşte olan Tokatlı hemşerilerini her alanda daha ilerde görmek istediğini kaydeden Başkan Hüseyin Akgün, “Hepimizin ortak dileği, arzusu ve hedefi Tokatlılar’ın kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi” dedi..

Her görüş ve düşünceden hemşerilerin aynı çatı altında buluştuğu İstanbul Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirerek mevcut başkan Hüseyin Akgün ve yönetimi ile ‘yola devam’ dedi. Dernek yöneticisi Veysel Sarar’ın divan başkanlığında yapılan kongre depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Geçmiş dönem yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile harcamaların okunarak oybirliği ile onandığı kongrede yeni dönem hedefleri de oybirliği ile kabul edildi. Mevcut Başkan Hüseyin Akgün ve yönetim kurulunun tek liste halinde seçilerek güven tazelediği kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Kongrenin dilek ve temenniler kısmında söz alan Tokatlı hemşeriler dayanışma vurgusu yaptı.

Divan Başkanı Veysel Sarar, “Hepimizin bu çatı altında biraraya gelmemizin en önemli hedefi hiç şüphesiz Tokatlı hemşerilerimizin dayanışmasına güç katmak. Kurucu başkanımız Av. Serdar Han’ın ‘uzayan kol bizden olsun’ şeklinde güzel bir sözü var. Sonuna kadar katılıyorum. Tokatlı hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Dernek Başkanı Hüseyin Akgün de yaptığı teşekkür konuşmasında; “Nüfus ve potansiyel açıdan İstanbul’da ilk beşte yer alan Tokatlı hemşerilerimizi çok daha yüksek makam ve mevkilerde görmek arzusundayız. Siyaseten hiçbir görüş ve düşünce ayrımı yapmaksızın sahada ekip arkadaşlarımızla birlikte kapı kapı gezerek çalışıyoruz. Hepimizi derin üzüntüye boğan deprem sürecinde de Tokatlı hemşerilerimizin dayanışmasını gördük, görmeye devam ediyoruz. Bundan sonraki yeni dönemde de yeni ekip arkadaşlarımız ve aramıza katılan yeni üyelerimizle birlikte sahada, her alanda var olmaya devam edeceğiz. Tokatlı hemşerilerimizin gelişmesi, kalkınması ve her açıdan ilerlemesi için mücadelemizi elbirliği ile sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Dernek Kurucu Başkanı Av. Serdar Han, Dernek Denetim Kurulu Üyesi Meclis Üyesi Şenol Berk, Tokatlı işadamları ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Reklamı Geç