Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HERKESE HİTAP EDECEK, EN KAPSAYICI VE EN DONANIMLI DOĞRU ADAYLA…

Yaktığı meşaleyle önce Çekmeköy

Yaktığı meşaleyle önce Çekmeköy sonra İstanbul ve daha sonra Ankara genel merkezde partisindeki değişim fitilini ateşleyenlerin başında gelen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerini işaret ederek; “Değişim sırası Çekmeköy Belediyesi’nde” dedi.

Önce ilçelerde sonra İstanbul’da ve son olarak da Ankara genel merkezde Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan değişime öncülük edenlerin başında gelen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, göreve seçildiği günden bugüne yaptığı her çıkışıyla ilgi uyandırmaya devam ediyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu yeni başkan Özgür Özel’e devrettiği kurultayın hemen ardından ilk demecini www.yerelgazete.com.tr ye veren Başkan Melda Tanişman Tutan, “Artık tek gündemimiz 31 Mart 2024 yerel seçimleri” dedi.

Toplumdaki talep ve beklentiler neticesinde partisinde yaşanan değişim sürecinin büyük başarıyla tamamlandığını kaydeden Başkan Tutan, “14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından partimizde büyük bir değişim süreci yaşandı. Çekmeköy’le birlikte tüm ilçelerde yakılan meşale önce İstanbul’u ardından bütün Türkiye’yi aydınlattı. Şimdi değişim sırası Çekmeköy Belediyesi’nde. Büyükşehir Belediyesi’ni de Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile yeniden kazanmanın yanı sıra İstanbul’daki 39 ilçenin en az 25’ini mutlaka kazanacağız” şeklinde konuştu.

Sahanın nabzı, kamuoyu araştırmaları, anket çalışmaları, aday adayları, aday belirleme süreci ve sonrasında yapılacak propaganda dönemine ilişkin önemli ipuçları veren CHP İlçe Başkanı Tutan, “Süreç başladı. Yerel seçimlere ilişkin olarak İstanbul Planlama Ajansı İPA ile koordinasyon halinde sürekli sahanın nabzını yokluyoruz. Parti tabanında ön seçim beklentisi olduğunu görüyoruz. Bu noktada partimizin vereceği kararı uygulamakla beraber Çekmeköy’de seçmenin nasıl bir belediye başkanı istediğine yönelik çalışmalar da devam ediyor. Adaylık için oldukça yoğun bir talep söz konusu. Belediye başkan adayımızın en geç Aralık ayı sonunda belirlenmiş olması taraftarıyız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye Başkan adayının nasıl birisi olacağını da tarif eden Başkan Tutan, şunları kaydetti: “Göreve seçildiğimiz ilk andan itibaren sürekli sahada halkımızla birlikteyiz. Enflasyonun getirdiği hayat pahalılığı, işsizlik ve gelecek kaygısı büyük bir umutsuzluk yaratmış vaziyette. Ekonomik kriz sarmalından bunalan vatandaş perişan halde. Çarşıda, pazarda, caddede, sokakta herkesle konuşuyoruz. Yerel seçimlere yönelik beklentilerini sorduğumuz halkımızın bu yöndeki talebi açık ve net. Herkes Çekmeköy’lü, liyakat sahibi, donanımlı, dinamik, ulaşılabilir, kendi içerisinden bir belediye başkanı ile değişim istiyor. Biz de tüm bu kriterleri dikkate alarak Millet İttifakı’nın da ruhuna yaraşır bir aday belirleyeceğiz.”

CHP Çekmeköy’de bugüne kadar hiçbir dönemde tam manasıyla sağlanamayan parti içi birlik ve beraberliği gerçekleştirmekte kararlı olduklarını kaydeden Başkan Tutan, “Bu sefer başaracağız. Belediye başkan adayımızı belirleme sürecinin ardından kuracağımız yerel yönetim masasıyla, başta aday adaylarımız olmak kaydıyla hiçbir ayrım gözetmeksizin bugüne kadar partimize emeği geçen herkesi Çekmeköy’ü kazanma hedefinde birleştireceğiz” dedi.

CHP’deki değişim sürecinin akabinde Millet İttifakı’nın sandığa çok daha diri şekilde yansıyacağına inandığını söyleyen Başkan Tutan, sözlerini şöyle tamamladı: “Aklın yolu bir. Kulağa çok hoş gelen değişim ve yenileşmeyle birlikte Çekmeköy’ümüzde çok güzel gelişmelere şahit oluyoruz. Ak Parti seçmeninden bile partimize çok güzel yaklaşımlar, ilgi ve teveccüh olduğunu görmek bizlere hem umut aşılıyor hem de bambaşka bir motivasyon kazandırıyor.

Millet İttifakı paydaşlarının da başta Çekmeköy olmak üzere İstanbul ve tüm ilçeler ile ülke genelinde gereken işbirliğini sandıkta yapacaklarına inanıyorum. Birlikte olunursa çok güzel kazanımlar elde edilir. Bunun için de herkese hitap eden, en kapsayıcı ve en donanımlı doğru adayla birlik ve beraberliği sağlayacağız. Çekmeköy’de Millet İttifakı’mız ve halkımızla birlikte bunu başaracağımıza inancımız tam.”

Reklamı Geç