Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HERKESİN HAYIRSEVER ABLASI, TABANDA BÜYÜK İLGİ VE DESTEK GÖRÜYOR..

İYİ Parti Lideri Meral

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in en yakın yol arkadaşlarından, hayırsever işkadını ve herkesin ablası Nimet Özdemir, çıkmış olduğu parlamento yolculuğunda tabanda büyük destek görüyor. Ailesiyle birlikte tüm imkan ve değerlerini sosyal ve toplumsal projelere adayan Özdemir, kadınlar ve gençler başta olmak üzere her kesimden herkesin ilgi odağı olmuş durumda.

İYİ Parti teşkilatları hafta sonu yapılacak milletvekili aday belirleme yoklamasına hazırlanırken aday adaylarının saha çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul 1. bölge aday adayları arasında duruşu ve vizyonu ile fark yaratan hayırsever işkadını Nimet Özdemir, parti tabanında büyük ilgi ve destek görüyor. Ailesiyle birlikte tüm imkan ve değerlerini sosyal ve toplumsal adayan Özdemir, kamuoyunda hep güzel işlerle adından sıkça bahsettiriyor. Eğitim gören yüzlerce kız çocuğuna yıllar boyunca sağladığı aylık burslar, deprem bölgesine yapmış olduğu yardımlar, kurmuş olduğu yemekhaneler ve bir çok desteklerle Özdemir, herkesin ablası olarak anılıyor.

Hafta içi partili kadınlarla iftar sofrasında biraraya gelen İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Nimet Özdemir, geleceğe dair umut dolu mesajlar verdi. Kadınlar, gençler ve vatansever her bir Türk evladı ile birlikte gelecek güzel yarınları kuracaklarını kaydeden Özdemir, “Genel başkanı kadın olan partimizde tüm kadınlarımız aynı derecede ve çok değerlidir. Kadın dayanışmasının olduğu yerde başarının kaçınılmaz olduğunu bir kez daha gördük. Onun için bu dayanışmayı dalga dalga büyüteceğiz ve umut dolu yarınları hep birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

İstanbul İl Kadın Politikaları Başkanı Canan Çakır’ın da katıldığı iftar programına Anadolu yakasından 14 ilçenin başkan yardımcıları ve bölge başkanları da katıldı. 14 Mayıs seçim süreci ve saha çalışmalarının değerlendirildiği programda iddialı konuşan Nimet Özdemir; “Biz bu seçimi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde alacağımıza inandık ve kararlıyız. Sizde inanın, hep birlikte başaracağız ve emin olun tarih yazacağız” dedi.

Reklamı Geç