Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Herkesin, kolayca ulaşıp ‘yetiş bacım’ diyebileceği bir başkan olacağım..”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy’de

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy’de fark yaratan aday adayı Av. Ayşen Muştu, yılın son programını da yerel basın temsilcileriyle yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Suudi Arabistan’da yaşanan maç krizine de değinen Muştu, “Atatürk yoksa hiçbir şey yoktur. Kulüplerimiz en doğru kararı, milletimiz de olması gereken haklı tepkiyi vermiştir” dedi. Muştu, “Herkesin, kolayca ulaşıp ‘yetiş bacım’ diyebileceği bir belediye başkanı olacağım” dedi..

Çekmeköy’de CHP’nin umut vadeden belediye başkan aday adayı Av. Ayşen Muştu, kararlı ve vizyoner duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 2023 yılının son programını yerel basın temsilcileriyle gerçekleştiren Muştu, herkese sağlık içerisinde, huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diledi. Aday olması halinde halkın büyük desteği ile seçileceğine inandığını kaydeden Muştu, “Toplumun tüm kesimleriyle olduğu gibi siz basın mensubu arkadaşlarımızla da her zaman yakın diyalog ve işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

Kadının gücüne, toplumdaki yerine ve siyasetteki etkisine vurgu yapan Muştu, belediyecilikte fark yaratacak bir kent modeli oluşturacaklarını söyledi. “Çekmeköy’ü kadın eliyle yönetmek istiyoruz çünkü değişimin ve ilerlemenin önünde cinsiyetin hiçbir önemi yoktur” diyen Muştu, toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak bir yönetim modeli vadetti. Muştu, yeni yılda “Söz bizde!” diyerek Çekmeköy’ü daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirme hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Aday adayı olarak sahada vatandaşlardan büyük ilgi ve teveccüh gördüğünü dile getiren Muştu, “Bir çok vatandaşımızın ‘şimdiye kadar neredeydin’ şeklindeki samimi yaklaşımları bize daha da motive ediyor” dedi. Herkesin kolayca ulaşabildiği bir belediye başkanı olacağını anlatan Muştu, “Herkesin ‘yetiş bacım’ diyebileceği bir yakınlıkta olacağım” dedi.

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan FB-GS süper kupa maçı krizine de değinen Muştu, “Bu milletin en önemli değerlerinden olan Atatürk posterine tahammülsüzlük ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının engellenmesi gibi hareketler yapılabilecek en büyük saygısızlıktır. Her iki kulübümüzün kararı ve milletimizin tepkisi son derece haklı, doğru ve yerindedir. Atatürk yoksa hiçbir şey yoktur. Bunu tüm dünya bir kez daha görmüştür” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç