Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HIZLA TOPARLANIP, YEREL SEÇİMLERE ODAKLANMALIYIZ..”

Geçtiğimiz 14 Mayıs genel

Geçtiğimiz 14 Mayıs genel seçimlerinde Millet İttifakı listesinden seçilen CHP’nin genç milletvekili Ali Gökçek, İstanbul 1. bölge ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek hem teşekkür ediyor hem de seçim sürecine ilişkin partililerle değerlendirmelerde bulunuyor. Çekmeköy’de partililerle buluşan Gökçek, “Hızla toparlanıp yerel seçime odaklanmalıyız” mesajı verdi.

CHP İstanbul 1. Bölge 28. Dönem Milletvekili Ali Gökçek, seçim bölgesinde partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek 14 ve 28 Mayıs seçim sürecine ilişkin partililerle değerlendirmelerde bulunuyor. Çekmeköy’de İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, kadın ve gençlik kolları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle temsilcilerinin katıldığı sohbet havasındaki ziyaret programında seçim süreci ve bundan sonra yapılması gerekenleri istişare eden Gökçek, yaklaşmakta olan yerel seçimleri işaret ederek; “Süratle toparlanıp belediye seçimlerine odaklanmalıyız” dedi.

Partisinin tüm örgütleriyle sürekli temasta olacağını kaydeden Gökçek, “İlk etapta ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ederek sizlerle seçim sürecini konuşuyoruz. Bunlar birer nezaket ve teşekkür ziyareti. Bundan sonra da siz örgütümüzle sık sık biraraya geleceğiz ve önümüzdeki yerel seçimler başta olmak üzere sürekli diyalog halinde olacağız” şeklinde konuştu. Partililerin, seçim sürecinde yaşananlara ilişkin düşüncelerini dile getirdiği toplantıda CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da, seçim kazanıp iktidar olmadıktan sonra koltuk ve makamların öneminin olmadığına vurgu yaptı.

Reklamı Geç