Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK, TEZ AYRILIK GETİRDİ..

CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda

CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda mevcut ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya’nın göreve seçildiği kongreden bugüne bir türlü aşılamayan iç huzursuzlukta ipler koptu. Başkan Kızılkaya ile büyük çoğunluğu karşı listeden seçilen ilçe yöneticileri arasında çözülemeyen anlaşmazlık sonunda istifalara neden oldu. 14 kişinin ilçe yönetiminden istifa etmesiyle Zeynel Kızılkaya’nın ilçe başkanlığı görevi de düşmüş oldu.

CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda son kongreden bugüne devam eden iç huzursuzluklar sonunda istifalara neden oldu. Mevcut İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya’nın seçildiği kongrede ilçe yönetimi büyük oranda karşı listeden seçilmiş ve o günden itibaren parti içinde yaşanan anlaşmazlıklar bir türlü aşılamamıştı. Aradan geçen süre zarfında Başkan Kızılkaya ile yönetimi arasında uyumsuzluk hat safhaya ulaşınca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın bir gün öncesi 28 Ekim günü 14 yöneticinin istifası geldi.

İlçe yönetiminin bu şok istifası sonrası kayyum ve kongre sürecine girildiği yönündeki bilgileri sorduğumuz Başkan Kızılkaya, yaşanan gelişmeleri doğruladı. “İlçe yönetimimizden 14 kişi 28 Ekim tarihi itibarı ile istifa etti. Parti tüzüğümüz gereği 5 kişilik kayyum atanacak ve 30 gün sonra kongre olacak” diyen Kızılkaya; “Böylece hepimizin görevi düşmüş oldu” şeklinde bilgi verdi. İstifa eden ilçe yöneticileri ile yaptığımız bazı görüşmelerde istifa nedenlerinin kongreden bu yana devam eden ve bir türlü aşılamayan uyumsuzluk olduğu ileri sürüldü. CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda yaşanan gelişmeler hakkında birkaç gün içerisinde resmi açıklamalar yapılacağı kaydedildi.      

Reklamı Geç