Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇEKMEKÖY’DE VE TÜRKİYE’DE HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ..”

Mart 2019 yerel seçimlerine

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru netleşen aday adayları saha çalışmalarını başlattı. Her seçim döneminde olduğu gibi bu dönem de siyasete atılan yeni simalar partisine coşku ve heyecan kazandırıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Adem Çakır da partisine coşku ve heyecan getiren isim olarak siyaset sahnesindeki yerini aldı. Adem Çakır’ın kahvaltı daveti, Çekmeköy’deki partilileri buluşturdu.

Partisinin meclis üyesi ve belediye başkan aday adaylarını verdiği kahvaltı davetinde buluşturan Adem Çakır, “Çekmeköy CHP ailesi hep birlikte daha güzel yarınlara koşar adım yürüyecektir” dedi. Partisinin Çekmeköy’de ve tüm ülkede iktidar olması için çalışacağını ifade eden Adem Çakır, “Kazanırsak hep birlikte kazanacağız ve kazanan Çekmeköy olacak” dedi.

Görev ve sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadığını ifade eden Çakır, “Bölgemiz, memleketimiz ve milletimiz için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazır ve kararlıyız” şeklinde konuştu. Çakır’ın kahvaltı davetine partililer ve hemşerileri yoğun katılım gösterdi. CHP Çekmeköy eski ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayı Hüseyin Kızıldaş, eski ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt ve meclis üyesi aday adayları ile CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Tüysüz gibi pek çok isim davete katılanlar arasındaydı.

Aslen Rize Çayeli doğumlu olan Adem Çakır, işadamı kimliği ve görev aldığı sivil toplum kuruluşları ile dikkat çeken bir isim. Evli ve 3 kız çocuğu babası olan Çakır, 1990 yılından bugüne ikamet ettiği Çekmeköy’de çeşitli iş kollarında ticaret yapıyor.

Reklamı Geç