Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY ADAYI YILDIRIM; “HER MUHTAR BAŞKAN YARDIMCISI OLACAK…”

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru saha çalışma performansını her geçen daha da yükselterek devam eden CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, toplumun farklı kesimleri ile buluşarak plan ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Meclis üyesi adayları başta olmak üzere tüm ekibiyle birlikte Çekmeköy’ün her mahallesinde ve her sokağında çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak kaydı ile çalışmalarını sürdüren Seyfettin Yıldırım, bugün de mahalle muhtarları ile buluştu. Muhtarlara söz veren Yıldırım; “Her muhtar belediye başkan yardımcısı gibi işlev görecek” dedi…

Taşdelen’de gerçekleşen Çekmeköy’ün mahalle muhtarları ile kahvaltılı buluşmada önemli mesajlar veren CHP Adayı Seyfettin Yıldırım, “Kanaat önderlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız, işadamlarımız, siz değerli mahalle muhtarlarımız ve Çekmeköy’ün her bir ferdi ile birlik olup 31 Mart’ta Çekmeköy kardeşliğini tesis edeceğiz” dedi. CHP İlçe Başkanı Cahit Barutcu, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı programda konuşan Seyfettin Yıldırım, 250 bin nüfuslu her bir Çekmeköylü vatandaşın başkanı olacağı sözünü tekrarladı. Yıldırım, muhtarları sevindiren ve heyecanlandıran müjdeler verdi.

Alemdağ’dan Reşadiye’ye, Hamidiye’den Mehmet Akif, Taşdelen, Mimar Sinan, Sırapınar, Hüseyinli, Soğukpınar, Cumhuriyet, Çamlık ve daha pek çok mahalle muhtarının katılım gösterdiği muhtarlar toplantısında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 31 Mart’ta seçmenin güven ve teveccühü ile işbaşına gelmesi halinde tüm mahalle muhtarlarının birer belediye başkan yardımcısı gibi işlev göreceğini müjdeleyen Seyfettin Yıldırım; “Madem demokrasinin en temel taşı sizlersiniz o halde sizlerle birlikte bu Çekmeköy’ü yöneteceğime şimdiden söz veriyorum” dedi.

Çekmeköy’ün her bir muhtarının mahallesinde belediye temsilcisi olacağını ve başkan yardımcısı gibi yetkilendirileceğini kaydeden Seyfettin Yıldırım; “Söz veriyorum. Her mahalle muhtarımız belediye başkan yardımcısı ve temsilcim olacak.  Belediye personeli, muhtarlar ile birlikte mahallelerde hizmet üretecek. Kuracağımız mahalle meclislerinde siz muhtarlarımız ile birlikte okul müdürlerimiz, kanaat önderlerimiz ve STK temsilcileri görev alacak. Mahallelerin tüm talepleri bu meclislerde şekillendikten sonra siz muhtarlarımız aracılığı ile bizlere ulaşacak ve bizler de gerekeni anında yapacağız. İşlemler bu kadar kolay, rahat ve de basit olacak” dedi.

Mahalle meclislerinin görev yapacağı mahalle konaklarını acilen inşa edeceklerini ifade eden Seyfettin Yıldırım; “Kendine has mimariye sahip olacak mahalle konaklarının altı otopark üstü çok amaçlı salonlar ve çocuk kreşlerinden oluşacak. Çok amaçlı salonlarda o bölgenin ihtiyaç sahibi aileleri düğünlerini yapacak, icabında cenaze zamanlarında taziye evi olarak kullanılacak. Yine çalışan annelerin en büyük sorunu çocuklarını güvenle bırakabileceği yerler olmaması ve kreşlerin de neredeyse bir asgari ücret bedelinde olması. İşte bu mahalle konaklarımızda çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakıp işine gideceği kreşlerimiz olacak ve her anne işine gücüne güvenle gidecek. Yine bu mahalle konaklarında sosyal hayatı olmayan ev hanımlarımız için spor salonları olacak ve mahalleli kadınlarımız buralarda gönül rahatlığı ile spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürecek” dedi.

Reklamı Geç