Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BİN KİŞİYLE SAHAYA İNİP ÇEKMEKÖY’ÜN ALTINI ÜSTÜNE GETİRECEĞİZ..”

Mart 2024 seçimlerine doğru

Mart 2024 seçimlerine doğru tabanda başlayan heyecan giderek artarken aday adayları da bir bir ortaya çıkıyor. Bu dönem Millet İttifakı ile birlikte hareket etmeyerek tüm il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime gireceğini açıklayan İYİ Parti’nin İstanbul’daki ilk aday adayı Çekmeköy’den Bora Kılıç oldu. İlçe Başkanı Dilaver Koç ve ilçe yöneticileri ile birlikte yerel basınla buluşan Bora Kılıç, 20 Ekim akşamı düzenleyeceği yoğun katılımlı programla aday adaylığını resmen ilan edeceğini ve aday gösterildikten sonra da bin kişiyle sahaya inip Çekmeköy’ün altını üstüne getirerek büyük bir seçim kampanyası yürüteceklerini söyledi. İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptığı açıklamada, “Bu yolda sonuna kadar devam edeceğiz. Tek bir oy da alsak milletimizin huzuruna bu şekilde çıkacağız” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, yerel basın mensuplarıyla hafta sonu kahvaltısında biraraya gelerek belediye başkan aday adaylığını resmen açıkladı. 20 Ekim akşamı salon Natural’da büyük bir program düzenleyerek aday adaylığını kamuoyuyla paylaşacağını kaydeden Kılıç, “Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Biz de İYİ Parti olarak bütün ülkede ve Çekmeköy’de seçime tek başımıza girme kararı aldık” dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç, “Yaklaşık 4.5 yıldır hem ilçe hem büyükşehir meclis üyesiyim. Bu görevi şahsıma veren halkımıza ve parti teşkilatıma teşekkür ediyorum. Seçildiğim günden bugüne parti rozetimi çıkartarak, 21 mahallede hiçbir ayrım yapmadan, muhtarlarımız, STK’larımız, yerel basınımız ve tüm halkımızın emrinde oldu. 30 yıllık Çekmeköylüyüm. Yıllardır bu ilçede yaşayan bir kardeşinizim. 26 yaşımda Taşdelen’de meclis üyeliği yaptım. Yerel yöneticiliğin ne olduğunu, nasıl yapılması gerektiğini iyi bilen tecrübeli bir kişiyim” şeklinde konuştu.

Gelen sorular üzerine Çekmeköy’ün yeşil alanlarından tüm taleplerine kadar her anlamda büyük mücadele verdiklerini ifade eden Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: “20 Ekim Cuma akşamı Natural Düğün Salonu’nda İstanbul ve Çekmeköy’de örnek olacak büyük bir aday tanıtım gecesi yapacağız. Aday gösterildikten sonra da 600 sandık görevlisi, mahalle başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve bin kişiyle sahaya inip çalışacağız. Hiç kimseyi kötülemeden, yapılan hizmetlere teşekkür edip eksikleri de halka anlatarak milletimizin huzuruna çıkacağız. Aday adayı olacak herkese başarılar diliyorum. Çekmeköy’de örnek bir siyaset modeli göstereceğiz.”

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptığı açıklamada daha yeşil bir Çekmeköy ve her alanda ranta kurban edilmeyen bir Çekmeköy için mücadele vermeye, yerel seçimde de milletin huzuruna çıkıp ülke ve bölge gerçeklerini halka anlatmaya devam edeceklerini kaydetti. “Bu seçim ittifakın dışında hareket ederek milletimizin huzuruna çıkıp gerçekleri anlatacağız” diyen Başkan Koç, “Bu memlekette onca mülteci ve göçmen sorunu varken ve ekonomik kriz ortadayken az bir farkla da olsa iktidar partisi genel seçimleri kazandı. Şimdi yeni bir seçime gidiyoruz ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ittifaktan ayrı bir şekilde kendi adaylarımızla seçime gireceğimizi resmen açıkladı. Bize düşen milletimizin huzuruna kendi adayımızla gidip gerçekleri halkımıza tek tek anlatmak. Geçtiğimiz günlerde yerel basında da yer aldığı üzere kaybedecek hiçbir şeyimiz yok tek bir oy da alsak bu yoldan dönmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç