Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YALÇINKAYA’DAN BAŞKAN POYRAZ’A ZİYARET..

Bölgemizin önde gelen tanınmış

Bölgemizin önde gelen tanınmış iş insanlarından, Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları ASİAD Kurucu Genel Başkanı ve T-Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı ziyaret ederek çeşitli konularda istişareler gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Poyraz da yaptıkları hizmet ve yatırımlar hususunda değerlendirmelerde bulundu.  

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan nezaket ziyaretinde Çekmeköy’e yönelik yerel konular, güncel siyasi gelişmeler ve hizmetlere yönelik konular ele alındı. Yalçınkaya’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçede son yıllarda gerçekleştirdikleri bir takım yatırım ve hizmetler noktasında değerlendirmelerde bulundu. Yalçınkaya’nın iş insanı kimliğinin yanı sıra ulusal ve uluslararası yayın yapan T-Haber Gazetesi ile de kamu yararına önemli katkılar sunacağına inandığını kaydeden Başkan Poyraz, toplumu ve kamuoyunu doğru bilgilendirip aydınlatan yayınların önemine işaret etti. Başkan Poyraz, T-Haber gibi ulusal ve uluslararası bir yayının herkes için önemli şans olduğunu sözlerine ekledi ve başarılar diledi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Poyraz’a teşekkür eden Yalçınkaya, gelecek daha güçlü yarınlar için ülke ve millet yararına hizmet ve yatırımlarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti. T-Haber Gazetesi’ni yaklaşık 3 yıldır yayınladıklarını anlatan Yalçınkaya, istikrarlı yayın ilkesi ile hareket ettiklerini ve bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde kendisinin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından sarı basın kartı almaya hak kazandığını kaydetti. Yalçınkaya, “Yayın politikamızın başında vatan-millet yararı gelmektedir. Bu doğrultuda ülke ve millet çıkarına olan her işin yanındayız” dedi.

Reklamı Geç