Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZOR SENE 2020’NİN SON GÜNLERİNDE GELEN YILLARIN MUTLULUĞU..

Çekmeköy’ün en gözde mahallelerinden

Çekmeköy’ün en gözde mahallelerinden Taşdelen’deki Can Sokak sakinlerinin yıllar yılıdır uzayıp giden doğalgaz sorunu, Muhtar Serdar Karaman’ın ısrarlı takibi sonucu nihayet mutlu sonla çözüme kavuştu. Bölgede 20 yılı aşkın süredir doğalgaz olmasına rağmen tapusuz yerleri ormanda kaldığı için bu hizmetten yararlanamayan mahalle sakinleri, başlatılan kazı çalışmaları sayesinde hiç de iyi geçirmediğimiz 2020 senesinin son günlerinde bambaşka bir mutluluk yaşıyor.

Taşdelen Mahallesi’nin ormana komşu sınırındaki Can Sokak sakinleri 20 yıldır hasretle bekledikleri doğalgaza nihayet kavuşuyor. Tapusuz yerleri orman alanında kaldığı için doğalgaz altyapı kazılarına izin çıkmayan sokağın talihsiz sakinleri yıllardır aradıkları çözümü Muhtar Serdar Karaman’ın ısrarlı takip ve girişimleri sonucu buldu. Doğalgaz için başlayan kazı çalışmaları özellikle ev hanımı tüm sokak sakinlerini sevince boğdu. Pandemiden depremlere hiç de iyi geçirmediğimiz 2020 yılının son günlerini doğalgaza kavuşabilmenin mutluluğu ile geçiren Can Sokak sakinleri hayırsever muhtar Serdar Karaman’a ‘Allah razı olsun’ diyerek şükran duygularını dile getiriyorlar.

Bölgede süren doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler aldığımız Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, “Uzun süren takip ve mücadeleler sonunda mahallemizdeki Can Sokak’ta oturan komşularımız adına almış olduğumuz bu çok güzel hizmetin haklı gururunu yaşıyoruz. Vatandaşımızın talepleri doğrultusunda yapmış olduğumuz girişimler neticesinde; tapusuz orman alanda kalması nedeniyle doğalgaz hattı için kazı izni verilmeyen sokağımızda İGDAŞ’ın doğalgaz çalışmaları başlamıştır. Kısa süre içerisinde bu çalışmalar tamamlanıp doğalgaz sokak sakinlerimizin hizmetine sunulacaktır. Bu süreçte bizlere destek olan Orman İşletme Şefimiz Turgay Deligöz beye, İGDAŞ Kavacık Müdürümüz Fatih beye, bölge şefimiz Niyazi beye ve Çekmeköy İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç beye şahsım ve Can sokak sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Taşdelen Can Sokak’taki doğalgaz sorununun yıllar yılıdır sürüp gittiğini ifade eden Muhtar Serdar Karaman, “Günümüz şehir hayatında doğalgaz, yaşamın olmazsa olmazlarından. Diyalog, istişare ve ısrarlı takip sonucu vatandaşımızın önemli bir sorununu çözüme kavuşturduk. Biz de mahalle sakinlerimiz de mutluyuz. Ev hanımı kardeşlerimiz ve yaşlı teyzelerimiz yıllarca odun kömür taşımaktan ve soba külü temizlemekten kurtulmanın sevincini bizlerle paylaşıyor. Artık her evin mutfak ocağında doğalgazla yemekler pişecek, banyolarında sıcak sular akacak. Bundan daha güzel bir nimet olabilir mi? Bunca sene bu vatandaşlarımızın böylesine önemli bir hizmetten mahrum kalmaları büyük eksiklik ve bizler tüm yetkililerimizle elele verip bu eksikliğin giderilmesine katkı sağladık. Her bir yurttaşımızın derdiyle dertlenmek, çare bulabilmek için çaba ve gayret sarfetmek boynumuzun borcu.. Hepimiz bu mahallenin evlatlarıyız. Atalarımızdan, babalarımızdan devraldığımız manevi mirasın hakkını yaşadığımız mahallemize ve toplumumuza hizmet ederek verebileceğimize inanıyorum. Hak için, Allah rızası için insanlığa hizmet yolunda doğruluk ilkesiyle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç