Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AMASIZ, FAKATSIZ TEK HEDEFİMİZ YERELDE İKTİDAR..”

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda gerek belediye başkanlığı gerekse meclis üyeliklerine aday adayı başvuruları yoğun şekilde devam ediyor. Partinin önde gelen emektar isimlerinden Önder Ulutaş, “Amasız, fakatsız bir şekilde tek hedefimiz yerelde iktidar” diyerek meclis üyeliğine adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a başvuru dosyasını takdim eden Önder Ulutaş, gerek siyasi gerek sosyal manada bilgi, birikim ve tecrübelerini değerlendirerek yerelde iktidarı kazanmaya katkı ve destek sunmak istediğini ifade etti. Amasız, fakatsız hiçbir mazeret ortaya koymadan ve meclis üyeliği sıralamasına hiç bakmadan Çekmeköy’de partisi CHP’yi iktidara taşımak için çalışacaklarını kaydeden Ulutaş, “31 Mart çok önemli bir seçim ve bu seçim fırsatını bu sefer en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Karakaya Özdemir, Meclis Üyesi Sami Yayla ve ilçe yöneticilerinin de başvuru dosyasını İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a teslim ederken yanında durup destek verdiği Önder Ulutaş, partisi CHP’de ilçe yöneticiliği, okul ve mahalle sorumluluğu ve ilçe delegeliği gibi bir çok önemli görevlerde bulunmuş bir isim. 10 yıl Kars Ardahan ve Iğdır Dernek başkanlığı yapan Ulutaş, sosyal alanlarda da etkili bir kişilik olarak tanınıyor.

Reklamı Geç