Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇEKMEKÖY’DE CHP İKTİDARI İÇİN BEN DE VARIM..”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda meclis üyeliklerine adaylık başvuruları hız kesmiyor. Partinin önde gelen tanınmış isimlerinden Şentürk Aydemir, “Çekmeköy’de CHP iktidarı için ben de varım” diyerek belediye meclis üyeliği adaylık başvurusunu yaptı.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a başvuru dosyasını takdim eden Şentürk Aydemir, 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı. “Bu kez bu tarihi fırsatı kaçırmayalım ve partimizi Çekmeköy’de artık iktidara taşıyalım” diyen Aydemir, parti içi birlik ve beraberlikle mutlak başarıya ulaşılacağına inandığını söyledi.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Karakaya Özdemir, Meclis Üyesi Sami Yayla ve ilçe yöneticilerinin de başvuru dosyasını İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a teslim ederken yanında durup destek verdiği Şentürk Aydemir, 28 yıl vergi dairesi müdürlüğü ve takdir komisyonu başkanlığı yapmış alanında uzman bir isim. Emekli olduğu 2002 yılından bugüne CHP’de il ve ilçe delegeliği ve parti okulunda eğitmenlik gibi önemli görevler alan Aydemir, 1500 üyeli yapı kooperatifinde 7 yıl başkanlık görevi yürüttü. Aydemir sosyal faaliyetleri ile de yakından tanınan bir isim.

Reklamı Geç