Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KABAKTEPE; “İBB VE 39 İLÇENİN TAMAMINDA…”

31 Mart seçimlerine yönelik

31 Mart seçimlerine yönelik bir sosyal medya mesajı yayınlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, büyükşehir ve 39 ilçede başarıya odaklandıklarını kaydetti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, şunları kaydetti: “Kıymetli Dostlar, ülkemiz yerel seçim atmosferine girmiş bulunmakta. AK Parti’miz bütün ülke sathında yerel seçimlere dair çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Aday adaylığı başvuruları, temayül yoklamaları, mutfak ve saha çalışmaları genel merkezimizin koordinesinde başarılı bir şekilde gerçekleşti, gerçekleşiyor. İstanbul özelinde ise başka bir heyecan, başka bir coşku var. Başta İBB seçimleri olmak üzere bütün ilçelerde rekor oy almanın ve her ilçe belediye başkanlığına talip olmanın vermiş olduğu sorumluluk teşkilatımızı motive ediyor.

Yeniden İstanbul diyerek başlamış olduğumuz yerel seçim çalışmalarımız İstanbullu hemşerilerimiz tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. İstanbul’da yapmış olduğumuz saha çalışmaları bizlerin azmini ve heyecanını artırdı. Öyle görünüyor ki başta İBB olmak üzere 39 ilçenin tamamında halkımız “Yeniden İstanbul” diyecek ve AK Kadrolara başkanlık mühürlerini teslim edecek.

Değerli Dostlar, Ne yazık ki son beş yılda hizmet hususunda İstanbul’da ortaya çıkan vizyonsuzluk ve ilgisizlik İstanbulluların yaşam kalitesini düşürmeye başlamıştır. Kokmayan haliç kokmaya, yürüyen merdivenler yürümemeye, işleyen ulaşım sistemi işlememeye başlamıştır. Her şeyden öte, CHP’li İBB yönetimi tarafından İstanbul’un geleceğine dair hiçbir çalışma ortaya konulmamış, günü kurtarmaya yönelik çalışmalarla algı ve balon siyaseti yapılmıştır. Vakit tamamdır. Yeniden İstanbul demenin vakti gelmiştir. Azmimiz, gayretimizin zindedir. Yeniden İstanbul diyerek İstanbul’u eser ve hizmet siyaseti ile yeniden buluşturmanın heyecanı bütün sokakları ve caddeleri kuşatmıştır.

İnanıyorum ki İstanbullular, Sayın Cumhurbaşkanımız ve arkadaşlarının yerel yönetimlerde yapmış olduğu devrimsel çalışmaları hayırla yad edip unutmadığı için Yeniden İstanbul diyecektir. İstanbullular, temel ulaşım sorunları, alt yapı ve üst yapı sorunları ile yaşamamak için Yeniden İstanbul diyecektir. İstanbullular, şehrimize yeni su kaynakları gelsin diye Yeniden İstanbul diyecektir.

İstanbullular, toplumun her kademesinin değer üretmesi adına yerel kalkınma için Yeniden İstanbul diyecektir. İstanbullular, daha dirençli bir şehir için Yeniden İstanbul diyecektir. İstanbullular, derdi İstanbul ve İstanbullular olan bir yönetim için Yeniden İstanbul diyecektir. İstanbullular, yeniden eser, yeniden vizyon, yeniden iklim, yeniden dirençli şehir, Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti diyecektir.”

Reklamı Geç