Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdemir; “Çekmeköy KÖYLERDE Yaşamak Başka Bir Şey..”

“İstanbul’un gözde semtlerinden biri

“İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Çekmeköy, doğal yaşam koşulları, benzersiz botanik çeşitliliği ve coğrafi konumuyla özellikle köyler dikkatleri üzerine çekiyor. “Çekmeköy’de köylerde yaşamak başka bir şey!” markası, ilçenin olağanüstü potansiyelini ve benzersiz yaşam standartlarını tüm İstanbul’a ve Türkiye’ye duyurmaktan gurur duyar.”

Çekmeköy’ün doğal yaşam bölgeleri köylere dikkat çeken CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Cemil Özdemir, şunlara kaydetti: “Çekmeköy, şehirin mimari genişleme aksında köyler bölgesi için özel bir mimarı planlama yapmak şart. Yeni planlamada, yatay mimari yaklaşımıyla geniş yeşil alanları koruyarak sürdürülebilir kentleşmenin en güzel örneklerinden birini sergilemektedir. Eğitim ve sağlık turizminde gösterdiği öncülük, bölgeyi sadece oturma yerinden çok daha fazlası haline getiriyor. Bu bölgede, eğitim , doğa turizmi ,doğa sporları , fito tabanlı doğal ilaç geliştirme merkezi ve festivaller merkezi haline getirmek gerekir.Bu bölgeyi lojistik depolama alanları ve yanlış inşaat rantından uzak tutmalıyız!! KÖYLERİN TEKRAR KÖY STATÜSÜNÜN TEKRAR VERİLMESİ ŞART!!

Günümüze kadar gelen güçlü komşuluk ilişkileri ve farklı Anadolu kültürlerinin mozaiği, Çekmeköy’ün sıcak ve davetkar atmosferinin temelini oluşturuyor. Hoşgörü ve çeşitlilik, ilçenin toplumsal yapısını güçlendiriyor ve Çekmeköy’de yaşamak için eşsiz bir fırsat sunuyor. “Çekmeköy’de yaşamak başka bir şey!” olarak biz, bu ilçede yaşayanların sıradan bir kentte değil, tüm günü dolu dolu yaşayabilecekleri özel bir yerde olduklarını hissetmelerini sağlamayı kendimize misyon edindik. Bu, aynı zamanda Çekmeköy’de her anınızın keyifli ve verimli geçeceğinin bir garantisi.

Çekmeköy, çocuklarımızın doğayla iç içe büyüyebileceği, gençlerimizin teknolojinin bir parçası olarak gelişebileceği ve yaşlılarımızın huzurlu bir gelecek bulabileceği bir toplum tasarlıyor. Kadim geçmişi ve modern geleceği harmanlayan Çekmeköy’de yaşamak, gerçek bir ayrıcalık haline gelmiştir. Herkesi, Çekmeköy’de yaşamanın ayrıcalığını keşfetmeye ve bu eşsiz deneyimin bir parçası olmayı deneyimlemeye davet ediyoruz!”

 

Reklamı Geç