Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“31 Mart’tan sonra çok daha güzelini yapmak için bu yola çıktık”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ümraniye

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ümraniye ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, başkan İmamoğlu yönetimindeki yeni İBB döneminde kentin dört bir yanına olduğu gibi Ümraniye’ye de önemli hizmet ve yatırımlar kazandırıldığını, 31 Mart’tan sonra ise tüm bu yapılanların daha fazlasını başarmak için göreve talip olduğunu açıkladı.

Başkan Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemde 39 ilçede 16 milyon kent insanına eşit ve adil hizmetler yaptığını kaydeden CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı özel değerlendirmede; “31 Mart’tan sonra çok daha iyisini, çok daha güzelini yapmak için bu yola çıktık” dedi. Eyüboğlu, “Sayın İmamoğlu ile uyumlu işbirliği ve koordinasyon halinde çalışarak ilçemize çok önemli hizmet ve yatırımlar kazandırdık. İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Ümraniye’mize de son 5 yılda yapılan hizmetler bundan sonra yapılacakların göstergesi ve teminatıdır. Ümraniye’mizin bütün mahallelerine hiçbir ayrım gözetmeksizin yapılacak hizmet ve yatırımlar vatandaşımızın taleplerine ve bölgenin ihtiyaçlarına göre planlanmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda CHP Ümraniye ve İBB Meclis üyesi de olan Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, İmamoğlu başkanlığı yönetimindeki yeni İBB döneminde Ümraniye’ye yapılan hizmet ve yatırımları şu şekilde özetledi:

Reklamı Geç