Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye girişine ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ yazısını asacağız..”

Gazeteciler Günü buluşmasında gündem

Gazeteciler Günü buluşmasında gündem yaratacak açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, “Eğitim vadisi dedikleri model ve modern Çekmeköy’de sınıf mevcutları 53 kişi olmuş. Madenler’den Nişantepe’ye 45 dakikada gidilemeyen çile yolu Şile yolu Yenidoğan kavşağında bir yanda Seferoğulları, diğer yanda Tellioğulları iki ayrı proje yapmaya çalışıyor” dedi. 1 Nisan’da Millî Görüş belediyeciliğini Çekmeköy’de iktidara taşıyacaklarını kaydeden Evsen, “Kimse merak etmesin o belediyenin girişine ‘rüşvet alan da veren de melundur’ yazısını asacağız” dedi..

Çekmeköy hatta Türkiye genelinde adaylığı en erken açıklanan isimlerin başında gelen Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, teşkilat mensupları ve ekibiyle birlikte saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle hafta sonu yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelen Evsen, İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve İl Başkan Yardımcısı Cemil Cebir ile birlikte hem gazeteciler gününü kutladı hem de gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Çeşitli vesilelerle yerel basın mensuplarıyla sıkça biraraya geldiklerini söyleyen Evsen, “Sizler bizim gözümüz, kulağımız ve sesimizsiniz. Hepinizin bu şehirde emeği var, hakkı var. Her bir arkadaşımın emeğine sağlık. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan anketlerde Yeniden Refah Partisi olarak İstanbul genelindeki oylarının ortalama yüzde 10 civarında olduğunu Çekmeköy’de ise bu oranın yüzde 21’i aştığını söyleyen Evsen, diğer partilerin yaptıkları anketlerde bile yüzde 15 çıktıklarını ifade etti.

Seçime 80 gün kaldığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Adayı Yücel Evsen, iddialı konuştu. Aylardır sahada sevgi dili ile hizmet ve proje konuştuklarını ve muazzam bir ilgi ile karşılandıklarını kaydeden Evsen, “Düne kadar sizin oyunuz kaç diyenler bugün bize çok daha olumlu bakıyor. Kalan 80 günde gece gündüz demeden 21 mahallede herkesin kapısına varacağız ve milli görüş belediyeciliğini anlatmaya devam edeceğiz” dedi. Çekmeköy’de tarım ve turizme önem vereceklerini ifade eden Evsen, bu sayede işsizliğe ve hane halkı ev ekonomisinin kalkınmasına çare olacaklarını söyledi.

Çekmeköy’de tüm dertlerin çözümü ve çaresi bizde” diyen Evsen; “Önceliğimiz hane halkının mutfağına dokunmak olacak. Bugün pazarda bir kıvırcık 20 lira olmuş ve vatandaş bunu almakta zorlanıyor. Onun için tarıma önem vereceğiz. Ömerli gibi bölgelerde imarı değil tarımı önceliyeceğiz. Tarladan tezgaha, tezgahtan halkın mutfağına dokunacağız. Bu sayede 7-8 bin civarında insanımıza istihdam da sağlamış olacağız” dedi.

Eğitim konusuna değinen Evsen; “Yıl 2024 ama eğitim vadisi dedikleri model ve modern Çekmeköy’ün sınıf mevcutları 53 kişi. Belediyemizin kültür merkezlerini derhal okula çevireceğiz” dedi. Evlenecek çiftlere maddi destek, yeni doğan bebeklere ve üniversite öğrencilerine yönelik ilk 6 ayda yapacakları projeleri de anlatan, yol ve kaldırım edebiyatı devrine son vereceklerini kaydetti.

“Millî görüş belediyeciliğini yeniden iktidar yapacağız ve o belediyenin girişine ‘rüşvet alan da veren de melundur’ yazısını asacağız” diyen Evsen, şunları söyledi: “Askeri alandan bir yol yapılmasına izin vermeyenler oraya 3 bin konut dikti ve betona gömdü. Ben bunu ulusal kanallardan defalarca anlattım, dile getirdim lakin muhalefetten ve diğer adaylardan bu konuda hiçbir ses çıkmadı. Çile yolu Şile yolu yer altına alınacak diye her dönem dinliyoruz. Hiçbir gelişme yok.

Yenidoğan kavşağında bir yanda Seferoğulları diğer tarafta Tellioğulları misali iki ayrı proje yapmaya çalışıyorlar. Neden anlaşıp, olması gereken bir projeyi tez zamanda yapmıyorsunuz? Binlerce aracın ve nüfusun olduğu mahallelerde bir tane kapalı otopark yok. 21 mahallede muhtarlar STK’lar iş dünyası ile biraraya geliyoruz ve görüyoruz ki hepimizin derdi aynı. Seçmen artık sağ sol değil iyi parti kötü partiye bakıyor. Diğer partilerin de adayları belli olduktan sonra siz yerel basın mensuplarımızdan ricam hepimizi aynı anda canlı yayınla kamuoyunun karşısına çıkarın ve bizlere her şeyi açık ve net şekilde sorun. Milletimiz hepimizin söylediklerine baksın ve ona göre kararını versin. ”

Reklamı Geç