Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüseyin Avni Sipahi’den Çetin Çapan’a ziyaret!..

Çekmeköy siyaseti hafta sonuna

Çekmeköy siyaseti hafta sonuna doğru açıklanması beklenen CHP adayına kilitlenmişken, Hüseyin Avni Sipahi’nin Çetin Çapan ziyareti kamuoyunda heyecan uyandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan adayının kim olacağı merakla beklenirken; ilçe gündeminde heyecan uyandıran bir ziyaret programı gerçekleşti. CHP adayının, bu hafta toplanacak merkez yürütme kurulunun ardından parti meclisindeki oylamayla belirleneceği bilgisi neredeyse kesinleşmişken; Çekmeköy siyasetinin önde gelen isimlerinden Hüseyin Avni Sipahi’nin belediye başkan aday adayı Çetin Çapan’ı ziyaret etmesi ilçe kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Sabah saatlerinde Çapan’ı seçim koordinasyon merkezinde ziyaret eden Sipahi, bunun bir iadeyi ziyaret olduğunu açıkladı.

Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Sipahi ve Çapan dostluklarının çok eskiye dayandığını ifade ettiler. 6 ay önce kendisine yönelik bir ziyaret ve yemek programına karşılık olarak iadeyi ziyarette bulunduğunu kaydeden Sipahi, geçmişten bugüne her zaman beraber olduğu partililerle uzun uzun sohbet etti. Sosyal medya hesabından #ÇekmeköyKazanacak heştekiyle ziyarete ilişkin bir mesaj yayımlayan Çetin Çapan da, “Değerli dostum Hüseyin Avni Sipahi; ziyaretin ve desteğin benim için çok kıymetli. Teşekkür ederim” dedi.

Reklamı Geç