Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HUZUR VE REFAH ARTACAK, MİLLİ RUH YENİDEN ŞAHLANACAK..”

Ülke ve millet sevdalısı,

Ülke ve millet sevdalısı, genç ve dinamik isim, sokağın ve tabanın güçlü sesi Levent Metin, Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı. Çağdaş ve modern duruşuyla fark yaratan bir vizyona sahip olan Metin, “Dr. Fatih Erbakan liderliğindeki partimizin iktidarıyla güzel vatanımızın her köşesinde huzur ve refah artacak, milli ruh yeniden şahlanacak. Çünkü bizim samimiyetimizin temelinde Türkiye değeri var” diyor.

14 Mayıs seçimlerine adım adım yaklaştığımız şu günlerde siyasi parti teşkilatları ve milletvekili adayları saha çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Çeşitli söylem ve eylemlerle seçmene dokunmaya çalışan adaylar arasında bazı isimler farklı yönleri ile dikkat çekiyor. Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Levent Metin de sergilediği sıradışı vizyonuyla öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Sokağın ve tabanın içinden gelen Metin, bir süredir özellikle Çekmeköy bölgesinde yaptığı yerel çalışmalarla öne çıkıyordu. Türk siyasetinin genç oluşumlarından Yeniden Refah Partisi kadrolarından milletvekili adayı olan Metin, yarınların güvencesi olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

Milletvekili adaylığına ilişkin gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirmelerde bulunan Levent Metin, “Sokaktan geliyorum. Sahada milletimin adamıyım. Mücadelem; onurlu bir ferdi olmaktan gurur duyduğum güzel ülkemin her alanda gelişmesi ve kalkınması, milletimizin huzur ve refahı içindir. Bu uğurda liderimiz Dr. Fatih Erbakan önderliğinde kurulan partime ve partimin görüş açısıyla ülkeme hizmet edebilmek, artık benim kutlu davamdır. Ülkemin dağından taşına, yaşlısından gencine, vatandaşımızın nerede ve ne şekilde bize ihtiyacı varsa partim adına kutsal bir adanmışlık ve hizmet aşkıyla orada olmak en büyük gayemdir. Partimizin iktidarıyla güzel vatanımızın her köşesinden dalga dalga yayılacak olan milli ruh ve şuurla milletimizin üzerindeki kara bulutların dağılacağı, dört bir yanda huzur ve refah ikliminin hakim olacağı inancıyla bu yola çıktım” şeklinde konuştu.

LEVENT METİN KİMDİR?..

1976 Üsküdar doğumlu olan Levent Metin, Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Selçuk Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini devam ettirmektedir. 1976 yılında aile şirketi olarak kurulan, motorlu panjur sistemleri sektöründe, ithalat-ihracat üzerine çalışarak ülke ekonomisine hizmet eden Metin, yine ülkemizin tarım ve hayvancılık işletmelerine olan ihtiyacını göz önünde bulundurarak 2019-2022 yılları arasında mandıracılık ve çiftlik faaliyetlerinde bulundu.

Çalışma hayatı boyunca ülkenin ekonomik gelişmesine ve böylelikle kalkınmasına destek sağlayacak alanlar önceliği oldu. Ve bugün artık içerisinde yer aldığı parti teşkilatının köklü kimliğinden ve milli gücünden hareketle yalnız iş dünyasında değil, tüm ülkenin insanlarına her alanda hizmet edebilmek ve milletimizi yüce divanda temsil edebilmek için milletvekili adaylığına soyundu. 2009 yılından beri Çekmeköy’de ikamet etmekte olan Metin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Reklamı Geç