Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB’DEN ADIYAMAN VE İLÇELERİNE TIR’LAR DOLUSU YARDIM..

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’nin girişimleriyle, Adıyaman’ın Kahta, Gölbaşı, Tut, Yaylakonak, Kesmetepe, Kömür, Pınarbaşı, Harmanlı ve Şambayat Belediyelerine tırlarla; çöp konteynerleri, işçi kıyafetleri, bilgisayar, teknolojik malzeme ve hijyen ürünleri gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yurdun dört bir yanına yardım elini uzatmaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun çeşitli bölgelerine yardım ve destek ulaştırmaya devam ediyor. Bugün de Adıyaman’a 3 TIR dolusu çöp konteynerleri, işçi kıyafetleri, bilgisayar, teknolojik malzeme ve hijyen ürünleri gönderen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine teşekkür mesajları geldi. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’nin girişimleriyle koordine edilen yardımlar belediyelere dağıtılırken, CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, İstanbul’dan gelen yardımlar için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Adıyaman’a ulaşan yardımları ilgili belediyelere teslim ettiklerini açıklayan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran da; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun gönderdiği yardım tırlarını karşılayarak belediyelerimize destek olmak için gönderilen yardım malzemelerinin dağıtımına eşlik ettik. Adıyamanlı hemşerilerimiz İstanbul’a selam ve sevgilerini ilettiler” dedi.

Eski Valilik binası yerinde yapılan yardımların dağıtım törenine Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, CHP Merkez Adıyaman İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan, Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’un yerel yönetimlerden sorumlu danışmanı Bülent Akköse, Yasin Karahan, Uğur Sağır ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran ile parti yöneticileri katıldı.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, “Pandeminin başladığı 11 Mart’tan bu yana büyük şehir belediyeleri olarak her zaman halkımızın yanında olduk. Bu zor süreçte halkımızın ihtiyaçlarına ulaşmaya çalıştık, onların dertlerine derman olmaya çalıştık. İmkanlarımız dahilinde her daim halkımızın yanında olduk” dedi.

Reklamı Geç