Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB’NİN MADENLER MEYDANI’NDA HİZMET YATIRIMLARI ARTARAK BÜYÜYOR..

Geçtiğimiz haftalarda BELTUR büfesi

Geçtiğimiz haftalarda BELTUR büfesi yüzünden büyükşehir ve ilçe zabıtalarının karşı karşıya gelmesi ile gündemden düşmeyen Çekmeköy Madenler Meydanı, aradan geçen 10 günlük sürecin sonunda İBB’nin alana kurduğu hizmet yatırımları ile dikkat çekiyor.

Bir yanda öğrencilere yardımcı olma amaçlı tercih danışma merkezi, diğer yanda bölgesel istihdam ofisi mobil başvuru merkezi, İBB hizmet noktası ve büfesi ile Madenler Meydanı, vatandaşın çözüm noktası oluyor. CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri ile büyükşehir ve ilçe meclis üyeleri de yürüyen hizmet ve çalışmaları yakından takip ediyor. Bugün faaliyete geçen mobil bölgesel istihdam ofisi de Madenler Meydanı’nda iş ve işçi bulma konularında hizmet vermeye başladı. Gerek iş gerekse eleman bulma konularında aracı kurum şeklinde hizmet veren istihdam ofisi ilk günden onlarca müracaat aldı ve müracaatları ilgili kurumlara yönlendirdi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da ilçe yöneticileri ile birlikte Madenler Meydanı’nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Türk Kızılayı’nın kan bağışı araçlarında görevlilerle sohbet eden Başkan Kızıldaş, kan bağışının önemine vurgu yaparak herkesi kan bağışına davet etti. Daha sonra tercih danışma merkezini gezen Başkan Kızıldaş, burada öğrenci velileri ile sohbet ederek hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. İBB ve ilçe zabıtalarının karşı karşıya gelmesine neden olan BELTUR büfesinden alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Kızıldaş, “Görüldüğü gibi vatandaşımızın işini kolaylaştıran ve herkese yardımcı olan hizmetler bunlar” dedi.

Güzergahı her gün binlerce vatandaşın kullandığına işaret eden Kızıldaş; “Buradan geçen her bir vatandaşımızın elbette danışmak istediği, yardım almak istediği veyahut soluklanıp bir yudum su içmek istediği zamanlar oluyor. İstihdam ofisi bugün faaliyete geçmesine rağmen onlarca müracaat aldı. Vatandaşımızın en büyük sorunu işsizlik. İşsizlik yüzünden aileler perişan. Her evde genç işsizler var ve gelir seviyesi her geçen gün düşüyor. Yine tercih danışma merkezi günlerdir öğrencilerimize ve ailelerine yardımcı oluyor. Bakın bir yanda İBB hizmet merkezi ve burada 4 yaşına kadar çocuğu olan anneler gelip İETT kartını alıp, ücretsiz ulaşım imkanına kavuşuyor. Tüm bunlar az nimet değil ve her bir İstanbullu’nun anasının ak sütü gibi helal. İstanbul Büyükşehir Belediyesi halkın belediyesi ve Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile 16 milyon İstanbullu’ya hizmet için çalışıp, üretmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç