Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Can Kıran; “Halkın çıkarlarını korumaya adayım!.”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel siyasetteki genç ve dinamik isimlerinden İbrahim Can Kıran, “Halkın çıkarlarını korumaya adayım” diyerek Ümraniye Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

31 Mart seçimlerine doğru hareketli ve yoğun günler yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim hazırlığı hız kesmeden devam ediyor. Ümraniye’de partinin önde gelen genç ve dinamik isimlerinden İbrahim Can Kıran, tabanın beklentisi ve toplumsal destekle belediye meclis üyesi aday adayı oldu. “Neden belediye meclisi?” sorusuna; “Belediye meclisleri, komisyonlar, kararlar ve kent düzeni içinde halkın çıkarlarını aramak mümkün. Onu görmezden gelmek de..” diye yanıt veren İbrahim Can Kıran, “Halkın çıkarlarını korumaya adayım ve yapılanları görmezden gelmemeye de..” şeklinde konuştu. 31 Mart’ta halkın iktidarını Ümraniye’de de tesis etmek için canla başla mücadele edeceklerini kaydeden İbrahim Can Kıran, iş dünyasından sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, kanaat önderlerinden, muhtar, esnaf, öğrenci, ev hanımı, işçi, emekli her görüşten, herkesle halk dayanışmasını büyütmekte kararlı olduklarını ifade etti.

İBRAHİM CAN KIRAN KİMDİR?..

1987 Adana doğumlu olan İbrahim Can Kıran, aslen Adıyaman /Besni’lidir. 2010 yılında Doğuş Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden, 2011 yılında ise Anadolu Ünivesitesi Açık Öğretim Fakültesi Dış Ticaret bölümünden mezun olan Kıran, Maltepe Üniversitesi İşletme bölümünde Yüksek Lisans eğitimine, Anadolu Ünivesitesi Açık Öğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans eğitimine devam etmektedir. Kıran, bir şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Partisi CHP’de Ümraniye İlçe Başkanlığı, yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı, kent hakları komisyon üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. Evli ve bir çocuk babası olan Kıran, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Reklamı Geç