Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İki kutuplu siyaset sıkışmışlığına üçüncü bir yol adına..”

Çekmeköy’de İbrahim Biçer ile

Çekmeköy’de İbrahim Biçer ile 31 Mart’a hazırlanan Memleket Partisi, saha çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle muhtarları ile biraraya gelen İlçe Başkanı Bora Reisoğlu ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Biçer, “İki kutuplu siyaset sıkışmışlığına üçüncü bir yol adına biz varız” dediler.

Çekmeköy’de İbrahim Biçer’i belediye başkan adayı olarak açıklayan Memleket Partisi İlçe Başkanlığı, muhalle muhtarlarıyla biraraya gelerek seçim gündemine ilişkin fikir ve düşüncelerini paylaştı. İlçe Başkanı Bora Reisoğlu, “Kentlerimizi Memleket Belediyeciliği ile buluşturmak, akıl, adalet ve ahlak temelli dürüst, denetlenen ve demokrat belediyecilik anlayışımız çerçevesinde Çekmeköy’ümüze ve siz Çekmeköy halkına sıkışmış olduğunuz çözümsüz ve basiretsiz iki kutuplu siyasete karşı yeni ve temiz bir yol sunmak adına yola çıktık” dedi.

İlçe Başkanı Reisoğlu; Çekmeköy’ün sorunlarını sokakta, trafikte yaşayan ve bilen yani sizlerden biri olarak; sizleri en iyi şekilde temsil etmek ve sizlerin daha yaşanabilir, daha yeşil, daha sosyal, depreme dirençli, hazırlıklı ve kent yoksulluğunun ortadan kalktığı bir Çekmeköy’de mutlu ve refah içinde yaşayabilmesi hedefiyle çalışmak için desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Biçer de muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada 21 mahallede adaletli bir yönetim anlayışı modelini hakim kılacaklarını ve hiç kimseyi kandırmadan görev yapacaklarını kaydetti. Biçer, “Tüm muhtarlarımızla her zaman işbirliği içerisinde olacağız ve muhtarlarımız vesilesi ile tüm mahallelerimizin sorunlarını çareler bulacağız. Kısacası bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

Reklamı Geç