Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İKTİDARA SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ, “İTTİFAK ORTAĞIMIZ % 25’LERDE NE UZUYOR NE KISALIYOR, İLK SEÇİMDE İSTANBUL’U KAZANACAĞIZ” DEDİ..

İYİ Parti Çekmeköy İlçe

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretine gelen İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 36 şehidimizi de hatırlatarak iktidar partisine sert sözlerle yüklendi. Partililere, “Sizler de sahip çıkmazsanız ülke elden gidiyor” diye seslenen Kavuncu, millet ittifakı ortağı CHP’yi kastederek; “İttifak yaptığımız parti de yüzde 25’lerde takılıp kalmış vaziyette ne uzuyor ne kısalıyor” şeklinde konuştu. Yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu da resmen açıklayan Kavuncu; “Hedefimiz 10 milyon üye yapmak ve İstanbul’u ilk yerel seçimde kazanmak” diye iddialı çıkıştı.

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak mevcut başkan Dilaver Koç ile yola devam kararı alan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştiren İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, iddialı söylemlerle adeta bombaladı. İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve 25. Dönem Milletvekili Vedat Bayram’ın da katıldığı programda; önümüzdeki aylarda yapılacak il kongresinde yeniden göreve talip olduğunu da açıklayan Buğra Kavuncu’ya, İlçe Başkanı Dilaver Koç tarafından 11 il delegesi ile destek sözü verildi. Görev süresi boyunca olağanüstü başarılara imza attıklarını kaydeden Kavuncu, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerini hatırlatarak; “Olmaz, olamaz denileni başardık, yenilmez denileni yendik, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in deyimi ile kulağı çekip kopardık” dedi.

İYİ Parti’nin İstanbul genelinde 800 bin oy aldığını kaydeden Kavuncu, “Bu parti artık kuruluş dönemini tamamlamıştır. Şimdi ana gövdeyi kuvvetlendirme zamanıdır. Anketler partimizin iyi bir yükseliş trendinde olduğunu gösteriyor. Biliyorsunuz yeni üye kaydı için kampanyalar başlattık ve tüm ilçelerimizde muazzam kayıtlar sürüyor. Teşkilatlarımız sahada gecesini gündüzüne katıyor. Hedefimiz aldığımız oyun yüzde 10’u falan asla olamaz, yeni üye kaydında hedef 10 milyondur ve bir sonraki ilk yerel seçimde İstanbul’u kazanmaktır” şeklinde konuştu.

Halk arasında bilinen “Şeyh uçmaz müridi uçurur” sözünü hatırlatan Kavuncu, İYİ Parti Lideri Meral Akşenir’i partililerin daha yükseğe taşıyacağını ifade etti ve şunları söyledi: “Hani bir söz vardır ‘Şeyh uçmaz müridi uçurur’ diye. İşte aynen öyle liderimiz Sayın Akşener’i de bizler hepimiz daha çok çalışarak yükseklere taşıyacağız. Çünkü devlet ruhu olan milli şuura sahip tek lider Sayın Meral Akşener kalmıştır. Bakınız son olaylara. 36 şehidimiz oldu, 36 saat devletin başı tek kelime etmedi. Günler sonra yapılan açıklamada da gördük ki kibirli ruh halinden en ufak bir değişme olmamış. 36 şehidimizin ağırlığının altında ezilip kaldılar ve ezilmişliğin ruh hali ile sözde espriler yapmaya çalıştılar. 36 Mehmetçiğin kanını elinde taşıyan Rusya Lideri Putin’in ayağına gidip Katarina heykelinin altında put gibi dizildiler. İşte ülkemizin geldiği son nokta burası.”

Partililere daha çok çalışmalarını söyleyen Kavuncu; “Hepiniz bu parti için fedakarlık yapıp emek sarf ediyorsunuz. Ama daha çok çalışmamız gerekiyor. Sizler, bizler, hepimiz bu partiye sahip çıkmaz isek ülke elden gidiyor. Biz İYİ Parti’li kadrolara önemli görevler düşüyor. İttifak yaptığımız parti yüzde 25’lerde ne uzuyor ne kısalıyor. O halde bizler daha çok çalışacağız. Liderimiz Sayın Akşener öncülüğünde bu ülkeyi düzlüğe çıkarmak için, milletimizin gönlüne daha çok gireceğiz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz ay kongresini yaparak yeniden göreve seçilen İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptığı konuşmada, son derece demokratik bir kongre gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yeni üye yapma kampanyasının da Çekmeköy’de hız kesmeden sürdüğünü kaydeden Dilaver Koç, “Teşkilat olarak her zaman sahadayız ve halkımızla birlikteyiz. Vatandaşımızın her türlü talep ve isteklerine yardımcı olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Kavuncu’nun ziyaret programı daha sonra partililerin başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki işe alımlar olmak üzere çeşitli konulara ilişkin soruları ile devam etti.

Reklamı Geç