Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İL BAŞKANI YILDIRIM’LA SEÇİM MERKEZLERİ AÇILDI, ROZETLER TAKILDI…

14 Mayıs seçim sürecinde

14 Mayıs seçim sürecinde saha çalışmalarını yoğunlaştıran İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, hareketli ve yoğun bir güne daha imza attı. İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım’ın da katılımıyla Ekşioğlu, Alemdağ ve Nişantepe seçim irtibat ofislerini açan İYİ Parti, Zafer Partisi’nden istifa ederek geri dönen partililere de rozetlerini törenle taktı.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs seçim sürecindeki saha çalışmaları kapsamında Ekşioğlu, Alemdağ ve Nişantepe seçim irtibat ofislerini faaliyete geçirdi. İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, millet ittifakı temsilcileri ve çok sayıda partilinin katıldığı açılış programlarında Zafer Partisi’nden istifa ederek geri dönen İYİ Parti’li Atakan Kandemir ve onlarca arkadaşına yeniden İYİ Parti rozetleri takıldı. İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk, Millet İttifakı’nın geçen dönem belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım, milletvekili adayları, il yöneticileri ve meclis üyeleri de programlara katılanlar arasındaydı.

Ekşioğlu Mahallesi’ndeki açılışta Zafer Partisi’nden istifa ederek geri dönen eski partililere İYİ Parti rozetlerini yeniden takan İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, çok kısa bir süre kalan 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Genel Başkan Meral Akşener’in 28 Nisan Cuma günü yapacağı Pendik ve Çayırova mitinglerini hatırlatan Yıldırım, “Geometrik olarak büyümeliyiz ve eşimizi, dostumuzu, komşumuzu arkadaşımızı yanımıza alarak bu programlara katılmalıyız” şeklinde konuştu. Partililere sahada daha çok çalışma uyarısı da yapan Yıldırım, “14 Mayıs’ı 15 Mayıs’a bağlayan gecede haksızlığın, hukuksuzluğun, kayırmacılığın ortadan kalktığı adil bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç da yapmış olduğu konuşmalarda; “Her geçen gün çalışma tempomuzu daha da yükseltiyoruz. Liderimiz Meral Akşener önderliğinde Millet İttifakı’yla birlikte İYİ Parti iktidarı için hep birlikte tarih yazacağız. Geçmiş dönemlerde birlikte mücadele verdiğimiz yol arkadaşlarımızın bugün yeniden aramıza katılması bizleri mutlu etmiştir. Güç birliğimiz daim olsun” dedi. Zafer Partisi’nden istifa ederek yeniden dönen İlçe Başkanı Atakan Kandemir de yaptığı konuşmada, “Bizler her zaman ülkemizin ve milletimizin menfaatleri için mücadele verdik, vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Program dahilinde sırasıyla Ekşioğlu Mahallesi, Alemdağ Mahallesi ve Nişantepe Mahallesi seçim irtibat merkezleri hizmete açıldıktan sonra esnaf ziyaretleri ile çalışmalara devam edildi.

Reklamı Geç