Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLÇE BAŞKANLARI ÇETİNKAYA VE KIZILELMA’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ..

Tokatlı hemşerilerin Ümraniye’deki birliktelik

Tokatlı hemşerilerin Ümraniye’deki birliktelik merkezi Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği, Başkan Hüseyin Akgün ve yönetimiyle etkin faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Aynı gün Ak Parti ve CHP Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret eden dernek yönetimi, ilçe başkanları Salim Çetinkaya ve Hakan Kızılelma’ya ‘Hayırlı olsun’ dedikleri görevlerinde başarıları dileklerini ilettiler.

Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği Başkanı Hüseyin Akgün ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya’ya bir nezaket ziyaretinde bulunarak çeşitli konulara ilişkin istişarelerde bulundular. Karşılıklı görüş, düşünce ve önerilerin dile getirildiği ziyaret programında İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve yönetimine görevinde başarılar dileyen Dernek Başkanı Hüseyin Akgün, hemşeriler arası birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine yönelik gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği Başkanı Hüseyin Akgün ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret programları kapsamındaki bir başka durağı CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı oldu. Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak yeni ilçe başkanı Hakan Kızılelma ve yönetimiyle yepyeni bir başlangıç yapan CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Dernek Başkanı Hüseyin Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, ‘Başarı’ ve ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. CHP İlçe Başkanı Kızılelma da anlamlı ziyaretten dolayı Dernek Başkanı Akgün ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Reklamı Geç