Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi, gençlerle buluşuldu..

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine “Hür” ve “Müstakil” çıkışıyla siyasette üçüncü yol kapısını aralayan İYİ Parti’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, “Bu yarışta ben de varım” dedi. Ekibiyle sahaya inen Öçalan, ilçe protokolünü ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla buluşup gençleri dinledi.

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, İlçe Başkanı Dilaver Koç ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte sahaya indi. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu’yu makamlarında ziyaret eden Öçalan, daha sonra Merkez Mahallesi esnafıyla biraraya geldi ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Öçalan, daha iyi bir Çekmeköy için çözüm önerilerini seçmene anlattı. Akşam saatlerinde ise gençlerle biraraya gelen İYİ Parti adayı Öçalan, gençlerin  Çekmeköy’de nasıl bir yaşam istediklerine dair hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençler kendilerinden biri gibi gördükleri İYİ Parti’nin genç başkan adayı Özgür Güneş Öçalan ile kendilerini daha rahat hissettiklerini, aynı dili konuşabildiklerini ve kendi haklarının farkına vardıkları dile getirdiler. Öçalan, bir belediyenin gençlere nasıl fırsatlar sunabileceğini heyecanla dinledi. Gençlerin her biri ile istişare edilip isteklerinin tek tek not edildiği buluşmadı onların sosyalleşecekleri alanlar, eğitim fırsatları ve Genç Kart projesi tanıtıldı. Akademisyen kimliği ile gençlik için hazırlamış olduğu projelerin doğruluğunu bir kez daha ispatlayan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan daha iyi bir Çekmeköy için iddiasını ortaya koydu.

Reklamı Geç