Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLHAN BAYRAM, ESSİAD’I ÇEKMEKÖY’DE AĞIRLADI..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, yeni yıla sürpriz hazırlıklar yapıyor. 2023’ün ilk toplantısını Çekmeköy Taşdelen’de yönetim kurulu üyesi İlhan Bayram’ın ev sahipliğinde yapan ESSİAD, önemli istişarelerde bulundu. Başkan Necmettin Sarı, “2023 her halükarda yoğun geçecek” dedi.

Yeni yılın ilk yönetim kurulu toplantısını aynı zamanda Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi de olan ESSİAD yönetim kurulu üyesi İlhan Bayram’ın ev sahipliğindeki yemekte gerçekleştiren İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği, 2023’e yoğun bir planlama yapıyor. Taşdelen’de biraraya gelen dernek yönetimi ve Başkan Necmettin Sarı, yeni yıl aktiviteleri için verimli istişarelerde bulundular. Fark yaratan çalışmaları ile ESSİAD’ın 2023’te de bölgesine ve kamuoyuna duyarlı projeler içerisinde olacağını kaydeden Başkan Necmettin Sarı, “Dayanışma, yardımlaşma ve kaynaşmayı önceleyen programlarımız için farklı alternatifler düşünüyoruz” dedi.

Başkan Necmettin Sarı; “ESSİAD ailesi her ay başka bir yönetici arkadaşımızın ev sahipliğinde toplantılarını sürdürüyor. Bu akşam bizleri ağırlayan yönetim kurulu üyemiz İlhan Bayram arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Hepimizin malumu 2 yılı aşkın pandeminin ardından başlayan yeni süreç ve seçim yılı olması hasebiyle 2023 her halükarda yoğun ve yüksek tempoda geçecek. Önümüzdeki aylarda Ramazan var, sonrasında seçim dönemi ve yaz mevsimi ile birlikte sürekli hareketlilik olacak. Biz de ESSİAD olarak bu yeni yılda daha verimli ve daha dolu programlar planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Sarı’nın ardından tek tek söz alan ESSİAD yöneticileri de yeni yılda yapılması planlanan etkinliklerle ilgili olarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Toplantının sonunda konuklarına teşekkür eden ev sahibi İlhan Bayram; “ESSİAD ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bu akşamki katılımınızdan ve fikirlerinizden dolayı her bir arkadaşıma ve Başkanımız Necmettin Sarı’ya teşekkür ederim” dedi.

 

Reklamı Geç