Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLK BULUŞMASINI DA YEREL BASIN TEMSİLCİLERİYLE YAPTI..

“Beyler müsaadenizle, Çekmeköy’e değişim

“Beyler müsaadenizle, Çekmeköy’e değişim gelecek” diyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çekmeköy Belediye Başkan Adaylığı’na müracaat eden ilk isim olan Avukat Ayşen Muştu, ilk buluşmasını da yerel basın temsilcileriyle gerçekleştirdi. “Toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi gazetecilere de ayrı bir önem vereceğim” diyen Muştu, “Basın, demokrasinin güçlenmesine ışıktır” diyerek yenilik vaadinde bulundu.

CHP’nin Çekmeköy’deki ilk belediye başkan aday adayı olan Avukat Ayşen Muştu, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a başvuru dosyasını takdim ettikten sonraki ilk buluşmasını da yerel basın temsilcileriyle gerçekleştirdi. Hafta sonu Taşdelen’deki bir restoranda bölgenin yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek Çekmeköy’ü ve basının durumunu konuşan Av. Ayşen Muştu, önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye başkan adayı olması ve kazanması durumunda gazetecilere özel bir önem vereceğini vurgulayan Av. Muştu, “Gazetecilerin zorluklarını iyi biliyorum. Her daim yanlarında olacağım. Yerel basının önemini anlıyorum ve onlara destek olacağım. Çalışma ofisleri gibi sosyal tesisleri gazetecilere tahsis edeceğim. Böylece, onların daha iyi bir ortamda çalışmalarına katkıda bulunacağım” dedi.

Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Çekmeköy’ü daha güzel bir geleceğe taşımakta kararlı olduğunu kaydeden Muştu, “Bu kentin ranta dayalı planlamadan kaynaklı imar sorunları var, şehir içi ulaşım derdi var, gençlerinin, ev kadınlarının velhasıl her kesiminin çeşitli problemleri mevcut. Sürekli vatandaşlarımızla birlikteyiz. Tüm talepleri görüyoruz ve çözüm yollarını projelendiriyoruz. Önümüzdeki süreçte programımızı ve tanıtım toplantımızı detaylıca yapacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç