Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSAROD’DA ‘ESNAF İTTİFAKI’ İLE ‘BİRLİK’ ZAMANI…

6 Mart’ta Sinan Erdem

6 Mart’ta Sinan Erdem Spor Salonu’nda kongresini yapmaya hazırlanan İstanbul Umum Servis Aracı ve İşletmeciler Esnaf Odası İSAROD’da seçim heyecanı yaşanıyor. ‘Birlik zamanı’ diyerek Halit Atılgan ve Uğur Karakoç ile esnaf ittifakı yapan Ahmet Özsoy, “12 yıldır görev yapan mevcut yönetim artık yoruldu. Çocuklarımızın geleceği için değişim şart oldu” dedi.

Yaklaşık 20 bin üyeye sahip olan İstanbul Umum Servis Aracı ve İşletmeciler Esnaf Odası İSAROD, 6 Mart’ta kongresini yapmaya hazırlanıyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak kongre öncesi seçim heyecanı iyice tavan yapmış durumda. ‘Esnaf için birlik zamanı’ diyerek Halit Atılgan ve Uğur Karakoç ile ittifak yapan Başkan Adayı Ahmet Özsoy, Bulgurlu Semt Konağı’nda düzenlenen programda servisçi esnafıyla bir araya geldi. Çok sayıda servisçinin katılımıyla destek verdiği buluşmada esnafa hitap eden Başkan Adayı Ahmet Özsoy, “12 yıldır her şeyi bilen ama ne yazık ki hiçbir şey bilmeyen mevcut başkan maalesef ki çok yoruldu ve çocuklarımızın geleceği için bizimle değişim şart oldu” dedi.

Şeffaf, adil ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı ile göreve talip olduklarını ifade eden Ahmet Özsoy, servisçi esnafının son akaryakıt zamlarından sonra hepten bitme noktasına geldiğini kaydetti. Sektörün çok zorda olduğunu söyleyen Özsoy, “Esnaf haklarının kazanılması ve korunması açısından tek esnaf kuruluşu İSAROD’dur ve bizle birlikte artık esnaf kazanacak. Esnafımız; değil önümüzdeki ayı, gelecek hafta, hatta yarını bile göremez vaziyette. Göreve gelir gelmez üyelerimizin hakkını, hukukunu koruyan komisyonlar kurarak çalışmalarımızı başlatacağız. Planlarımız, projelerimiz, iş bilen ekibimiz hepsi hazır ve nazır vaziyette” şeklinde konuştu.

Özsoy özetle şunları kaydetti; “Bugüne kadar uygulanmaya çalışılan Mahmutpaşa usulü yönetimle halimiz ortada. Derhal esnaf anlayışını egemen kılacağız. Liyakat esasına dayalı yepyeni bir sistem oluşturacağız ve bu sistem kişilere dayalı olmayacak. Yapacağımız her işten ve atacağımız her adımdan siz üyelerimizin haberi olacak ve her şey kuruşu kuruşuna sizlere açık şekilde şeffaf olacak. Şu anki başkan ve yönetim sıfırı tüketmiş durumda. Kanuni bir hak olmasına rağmen bugüne kadar tek bir üyemizin dahi öğrenci çocuğuna burs vermemişler. Göreve gelir gelmez bu bursları başlatacağız. Yine siz üyelerimize hukuki anlamda destek vereceğiz. İSAROD Kart ile servis araçlarınızın bakımı, tamiri ve akaryakıt alımlarında indirimli avantajlar sunacağız.

Servis araçlarınızı yenilerken bir kereye mahsus olmak üzere ÖTV’siz araç almanız için gerekli girişimleri acilen yapacağız. Antalya, Bursa ve Balıkesir gibi illerde uygulanan servis sürücü ve rehber personelin 3 aylık SGK priminin devlet tarafından karşılanması için biz de harekete geçeceğiz. Bunun için gerekli çalışmamız ve yazılımlar şimdiden hazır. Hepsinden öte her zaman siz üyelerimizin hizmetinde, kapıları olmayan bir Oda olacağız. Diğer adaylarımız Halit Atılgan ve Uğur Karakoç ile esnaf ittifakı yaptık. 6 Mart’taki kongre çok önemli. Esnaf kazansın diyorsanız o salona mutlaka gelin ve yapmanız gerekin değişim fitilini ateşleyin.”

Halit Atılgan ve Uğur Karakoç’un da servisçi esnafına hitap ederek, oluşturdukları birlik ve beraberlik ile göreve geldiklerinde yapmayı planladıkları çalışmaları anlattıkları programda Ahmet Özsoy, projelerini şu şekilde açıkladı:  

Reklamı Geç