Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞCANLAR BÖREK PİDE VE CAFE’DEN YENİ BİR ŞUBE DAHA…

Taşdelen Turgut Özal Caddesi

Taşdelen Turgut Özal Caddesi üzerinde yeni bir şubesini daha görkemli bir törenle hizmete açan İşcanlar Börek, Pide, Cafe ve Restaurant, yeni vizyonu ve yeni şubesiyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. ‘Göz aldanır, damak tadı asla’ sloganıyla yılların tecrübesini konuşturan İşcanlar’ın yeni şubesi de ilk günden bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

iscanlar acilis 2Çekmeköy, Taşdelen, Alemdağ, Ümraniye derken, gördüğü ilgi sayesinde şube sayısını arttırdıkça artıran İşcanlar Cafe ve Restaurant, hafta sonu yeni bir şubesini daha muhteşem bir törenle hizmete sundu. Taşdelen Turgut Özal Caddesi üzerindeki İşcanlar’ın yeni şubesinin açılışına sosyal ve siyasal yaşamın önde gelen isimlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar, işadamları ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Pide ve börek çeşitleri dendiğinde akla gelen ilk isim İşcanlar, yeni şubesiyle de büyük ilgi gördü.

iscanlar acilis 4Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın ilçe yöneticileriyle birlikte katılarak hayırlı olsun dileklerini iletip açılış kurdelasını davetlilerle birlikte kestiği acılaşa; Aynı zamanda KIĞI Dernek Başkanı da olan Ümraniye Marangozlar Derneği Başkanı Suat Yazıcı, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Asım Özaltın, KİĞILI Sanayici İşadamları Derneği KİSİAD Başkanı İbrahim Zirekoğlu, Bingöl Sosyal Yardımlaşma Dernekleri Federasyonu Başkanı Atalay Atilla, KİĞI İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Doğruca, KAYDER Başkanı Tuncay Gökçe, KİĞI İşadamları Derneği Yönetim kurulu Üyesi Abdurrahman Delen, İşadamı Torun Yusufoğlu, İşadamlarından Turan Durmuşoğlu, Mehmet Bağtarhan gibi çok sayıda davetli katıldı.

iscanlar acilis 12Günboyu süren etkinlik kapsamında açılışa katılan konuklara birbirinden leziz pide, börek ve döner çeşitleri ikram edildi. Bölge insanının yoğun ilgi gösterdiği İşcanlar Cafe ve Restaurant’ın Taşdelen’deki yeni şubesinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı; “Çekmeköy’ümüz her geçen gün gelişip güzelleşiyorsa bunda şu an açılışını yaptığımız bu mekanlarımızın büyük katkısı vardır” dedi.

iscanlar acilis 5Aynı zamanda KİĞILI Sanayici ve İşadamları Derneği KİSİAD kurucularından da olan Savaş İşcan ve kardeşlerinin ortak kuruluşu olan İşcanlar Cafe ve Restaurant’ın yeni şubesinin açılışında gazetemize değerlendirmelerde bulunan firma sahibi Savaş İşcan; “Taşdelen’de 3. şubemizle hizmette olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yılların bilgi ve birikimini tecrübeye yansıttığımız işimizde; kalite, hijyen, lezzet ve güleryüzlü hizmet anlayışı olmazsa olmazlarımızın başında geliyor” dedi.

iscanlar acilis 10Açılışa katılan ve bugüne kadar gerek bireysel gerekse kurumsal olarak İşcanlar’ın yanında olan herkese teşekkür eden Savaş İşcan, “Bizi tercih eden herkese teşekkür eder, bu güvenin karşılığında daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

iscanlar acilis 1

iscanlar acilis 11

iscanlar acilis 8

iscanlar acilis 9

iscanlar acilis 3

iscanlar acilis 7

iscanlar acilis 6

Reklamı Geç