Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞDÜNYASININ VE STK’LARIN BAŞARILI İSMİ PARLAMENTO YOLUNDA..

14 Mayıs seçim maratonu

14 Mayıs seçim maratonu yoğun tempoyla devam ederken siyasi parti milletvekili aday adayları da bir bir sahaya iniyor. İlgi çeken sürpriz isimlerin öne çıktığı süreçte asıl bomba haber İYİ Parti’den geldi. Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı, başarılı iş insanı ve sivil toplum kuruluşlarının deneyimli ismi Yücel Aydın’ın İYİ Parti’den İstanbul 1. bölge milletvekili aday adaylığı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Milletvekili aday adaylığı sürecinin bomba haberi İYİ Parti’den geldi. Bölgemizin tanınmış işadamlarından sivil toplum kuruluşlarının tecrübeli ismi Yücel Aydın, İYİ Parti’den İstanbul 1. bölge milletvekili aday adayı oldu. Sivas Vadi Federasyonu ve Çekmeköy Sivaslılar Derneği başkanlıkları başta olmak üzere; yöresel ve sektörel çok sayıda STK’nın kurucusu ve yöneticisi olan Yücel Aydın’ın aday adaylığı kamuoyunda ve parti tabanında heyecan yarattı.

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen milletvekili aday adayı tanıtım programında partililere hitap eden Yücel Aydın, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için bu yolda ben de varım. Milletimizin huzur ve refahı için çalışacağız. Gelecek güzel yarınlar için hep birlikte elele verip tarih yazacağız” dedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Sezgin Öztürk de tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Hayırsever kişiliği ve toplumsal iletişimdeki güçlü bağları ile Aydın, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir isim. Yönetim Kurulu Başkanı olduğu AYDIN Tekstil firması ile ülke ekonomisine ve istihdama sağladığı katkılardan dolayı bir çok kez yılın işdünyası ödülüne layık görülen Aydın, ulusal ve uluslararası alanlarda gurur veren başarılara imza atmış bir marka. Aydın’ın İYİ Parti’ye geçişi ve aday adaylığı da sevinçle karşılandı.

Reklamı Geç