Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşitme Engelliler’e özel “Acı ve Tatlı Hayat” filmi büyük ilgiyle izlendi!

Yönetmen ve oyuncu kadrosunun

Yönetmen ve oyuncu kadrosunun tamamı işitme engelli olan “Acı ve Tatlı Hayat” sinema filmi, Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün organizasyonuyla Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde duygu yüklü bir programla gösterime sunuldu. Çekmeköy’de yaşayan işitme engelli yüzlerce genç ve ailesinin yoğun katılım gösterdiği sinema filmi gösterimine İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir ve yöneticilerin yanı sıra; Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, “Bizler her geçen gün daha çok büyüyen bir aileyiz. Sizlerden aldığımız destek ve güçle bu çatı altında önemli çalışmalar yapıyoruz. İşitme engelliler ailemize destekleriyle güç veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada, “İşitme engelliler spor kulübümüzün spora ve sanata yönelik göstermiş olduğu bu tür çalışmaları çok kıymetli. Sizlerin yapacağı her etkinlikte yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

İşitme engelli Melek Pehlivan’ın yazıp yönettiği 100 dakikalık “Acı ve Tatlı Hayat” filmi, izleyiciler üzerinde derin duygular oluşturdu. Gösterim sonrası filmin başrol oyuncuları Melek ve Ali Pehlivan sürpriz yaparak sahneye çıktı ve katılımcıları selamladı. Kulüp yöneticileri de filmin oyuncularına günün anlam ve önemine binayen küçük hediyeler takdim ettiler.

Film sonrası duygularını dile getiren Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir; “Biz bugünkü etkinliğe farkındalığın farkındalığı diyebiliriz. Çünkü biz bir dizi ve film seyrederken bütün işitme engelliler bize bakıyor. Ağlarken, gülerken, kahkaha atarken, duygusallığı yaşarken onlar bize sadece bakıyorlar ve ne olduğunu tam olarak kavrayamıyorlar. Biz anlatırsak anlayabiliyorlar. Bugün ise onların anlayabileceği bir film oynadı ve oyuncular işaret dili ile onları sahneye adeta kilitledi. Filmin konusu da oldukça duygu yüklü ve anlamlıydı. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç