Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSMET YILDIRIM, ÜMRANİYE’DE SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI…

Ümraniye’de saha çalışmalarını başlatan

Ümraniye’de saha çalışmalarını başlatan Ak Parti Adayı İsmet Yıldırım, Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, 3 kademe ilçe yönetimi, mahalle başkanları ve meclis üyeleriyle yapılan istişare toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Ümraniye Teşkilatı’nın tanışma ve istişare toplantısına İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, İl Başkan Yardımcısı Fatma Zehra Şener, meclis üyeleri ve ilçe teşkilat mensupları katıldı. Programda bir konuşma yapan  İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, “AK Parti Ümraniye ailesi olarak şükürler olsun hep birlikteyiz. İnşallah bu aile önümüzdeki üç ay sahada olacak ve 31 Mart seçimlerinde de bize yakışanı yapacağız. Biz birbirimize kardeş olarak kenetlenen ve bu hareketi de dava olarak gören bir aileyiz” dedi.

Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığımızı ilanı ile birlikte önce ilçe başkanımızla, ardından da çok değerli belediye başkanımız, çok değer verdiğim Hasan Can ile bir araya geldik. Başkanımız bizlere Ümraniye’de bugüne kadar yapılan hizmetlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm Ümraniye’ye bir hizmet borcum olduğunu düşünüyorum. Bu bilinçle hareket edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Bu güzel sofrayı bizlere açan Sayın Belediye Başkanıma, Sayın Hasan Can Abime teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Can, “2 günü eşit olan aldanmıştır” hadisiyle yola çıkarak, Ümraniye’yi bu hale getirdik. 2004 yılında seçim çalışmaları esnasında hep Ümraniye’de iyi şeylerin yapıldığını ama bizim daha iyisini yapacağımızı söyledim. Bu kadar iş yapabileceğimiz aklımızın köşesinden bile geçmiyordu. Ama hamdolsun rabbim bizlere bu işleri yapmayı nasip etti” dedi. “Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Can, “Adayımız İsmet Yıldırım’a başarı dileklerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını bitirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, yaptığı kapanış konuşmasında, bir kez daha tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Reklamı Geç