Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK’TAN ÇEVRECİ PROJELER…

Katlı açık ve yol

Katlı açık ve yol üstü otoparklarında her gün yaklaşık 150 bin kişiye hizmet veren İSPARK, çevreci projeleri hayata geçiriyor.

ispcerc3Enerji tasarrufu sağlamak amacıyla otoparklarda pilot olarak başlatılan uygulama hızla devam ediyor. Kent genelinde otopark alanlarında bulunan tabelalar çevreci ve ışıklı tabelalar ile değiştiriliyor.

ispcerc1Sürücülerin araçlarını daha rahat ve kolay park etmelerine imkan sağlayan çevreci tabelalar, gün içinde güneşten aldığı enerjiyi özel bir sistemle depoluyor. Akşam hava karardıktan sonra ışıklı tabelalar, sürücülere park yeri bulmaları konusunda büyük kolaylık sağlıyor.

ispcerc4Modern otoparkları ve teknolojik sistemleri hizmete sunarken sürdürülebilir sosyal ve çevreci projelerle de kent hayatında değer kattıklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Kısa bir süre önce başladığımız uygulamayı tüm otoparklarımızda bu yıl tamamlayacağız. Güneş enerjisi ile çalışan tabelalarla hem enerji tasarrufu hem de çevreye katkı sağlayacağız. Aynı zamanda elektrikli araçlar için otoparklarımızda şarj dolum ünitelerini de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

ispcerc2

Reklamı Geç