Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK’TAN KADIKÖY SALI PAZARI’NA 1.400 ARAÇLIK OTOPARK..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro ve Metrobüs istasyonlarına yakın yerlerde açık ve katlı otoparkları kente kazandırmaya devam ediyor.

İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy Hasanpaşa’da yapımı tamamlanan 1400 araçlık Yeni Salı Pazarı katlı otoparkını vatandaşların hizmetine sundu.

Gün Boyu 5 TL’ye Park Et, Metrobüs İle Devam Et: Kadıköy Hasanpaşa’da otopark sıkıntısına büyük çözüm olması beklenen 1400 araçlık Yeni Salı Pazarı katlı otoparkı 12 saati 5 TL karşılığında hizmet veriyor. Sürücüler, Metrobüs ve Metro duraklarına yürüme mesafesinde olan otoparka gün boyu sadece 5 TL ödeyerek araçlarını bırakabiliyorlar. İstedikleri güzergaha Metrobüs ve Metro ile trafik sıkışıklığına girmeden devam edebiliyorlar.

Kapalı Pazar Yeri, 1400 Araçlık Otopark: İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve üzeri yeşil alanlardan oluşan mega projede; vatandaşların aileleri ve çocuklarıyla hoşça vakit geçirecekleri oyun parkları, yürüme alanları ile oturma bankları da yer alıyor. Ayrıca proje içerisinde vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmesini önleyecek modern sistemlerin kullanıldığı kapalı pazar yeri de bulunuyor.

İstanbulkart İle Öde, Kolay Park Et: İSPARK’ın işletmeye açtığı 1400 araç kapasiteli Yeni Salı Pazarı katlı otoparkında 24 saat hizmet veriliyor. Modern güvenlik sistemleri, engelli park alanları ve akıllı ödeme sistemlerinin bulunduğu otoparkta, İstanbulkart ve kredi kartı ile de ödeme yapılabiliyor.

Reklamı Geç