Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Sağlıkta ayrım olmaz’ diyenlerle, ‘müziğin dilinde ayrım olmaz’ diyenler buluştu..

Ümraniye Hastaneleri ve Sağlık

Ümraniye Hastaneleri ve Sağlık Çalışanları Yardım Derneği’nin Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD ile ortaklaşa düzenlediği sağlık çalışanlarına yönelik birlik, beraberlik ve kaynaşma gecesi, yoğun ilgi altında gerçekleşti. Tarihi Çavuşbaşı Kasrı’ndaki coşkulu programda 50 dilden şarkılar söyleyen İstanbul Kültürler Korosu unutulmaz bir gece yaşattı. ‘Sağlıkta ayrım olmaz’ diyenlerle, ‘müziğin dilinde ayrım olmaz’ diyenler bu gecede buluştu.

Ümraniye Hastaneleri ve Sağlık Çalışanları Yardım Derneği’nin Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulunun ev sahipliğindeki anlamlı geceye; Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Yaşar Özkars, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak, Fatih SGM Müdürü Coşkun Bilgin, Ümraniye SGM Müdürü Olkan Uzman, İMES Sanayi Sitesi Başkanı Kemal Akar, Anadolu Birleştirici Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız, Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan, iş ve siyaset dünyasının önde gelen tanınmış isimleri Nurkal Dedetaş, Kamil Özkanca, Mahmut Ekşi, Şeref Çelebi, Hüseyin Turgut, İlhan Bayram, Gürsel Sarımaden, Yunus Kar ve çok sayıda tanınmış davetli katıldı.

Dernek yöneticisi Serkan Kalkan’ın sunumuyla başlayan gecede açılış konuşması yapan Başkan Necmettin Sarı, hastane derneği olarak bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapmayı planladıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Sağlık alanında daha iyi ve elverişli imkanlarda hizmet verilmesi için çalıştıklarını kaydeden Başkan Sarı, kendilerine destek veren işdünyası temsilcilerine ve hastane başhekimi ile yönetimine teşekkür etti. Başkan Sarı, hastane yönetimi ile sağlık çalışanları ve hizmet alan vatandaşlar arasında her zaman köprü görevi gördüklerini, iletişim ve dayanışma kanallarını sürekli işlevsel kıldıklarını ifade etti.

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Yaşar Özkars da yaptığı konuşmada hastane olarak yılda 2.5 milyon hastaya hizmet verdiklerini ve her geçen gün kendini yenileyen bir sistemle daha iyiyi yakalamak için çalıştıklarını kaydetti. Başhekim Özkars, hizmet yolculuğunda kendilerine destek olan tüm iş dünyası temsilcileri ve dernek yönetimine teşekkür etti

Hastane derneğinin yapmış olduğu hizmetlerin tanıtımına yönelik sinevizyon gösteriminin ardından derneğe ve düzenlenen geceye katkısı olan işadamlarına birer teşekkür plaketi takdim edildi. Sahnede konukları selamlayan hastane derneği yöneticileri ve Başkan Necmettin Sarı birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Dragos Musiki Cemiyeti Kurucusu ve Koro Şefi Serdar Taştanoğlu’nun doğum günü münasebetiyle sürpriz çiçek takdiminin yapıldığı gece daha sonra 50 ayrı dilden şarkılar söyleyen İstanbul Kültürler Korosu’nun muhteşem konseri ile geç saatlere kadar devam etti ve anlamlı geceye katılan konuklar unutulmaz bir gece yaşadı. Geceye katılan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Kaymakam Abdülaziz Aydın, gecenin sonunda dernek yöneticileri ve İstanbul Kültürler Korosu ile birlikte gecenin en anlamlı fotoğrafını verdiler.

Reklamı Geç