Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL TURAN TEŞKİLATI’NDAN GENÇLİK BULUŞMASI..

İstanbul Turan Teşkilatı tarafından

İstanbul Turan Teşkilatı tarafından organize edilen gençlerle buluşma, tanışma ve kaynaşma toplantısı Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.  

Programa Turan Teşkilatı İstanbul İl Başkanı Sedat Yalçınkaya, BBP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Dursun Çağlayan, BBP İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Hakkı Kaya, milletvekili adayı Gökhan Keleş, BBP Sancaktepe İlçe Başkanı Abdulkadir Darel, BBP İstanbul Teşkilat Başkanı Hüseyin Yıldız, Çekmeköy Sivaslılar İl ve İlçeleri Dernek Başkanı Soner Çiçekli, Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Şerafettin Demir ve Turan Teşkilatı gençleri katıldı.

Sunuculuğu ve moderatörlüğünü Murat Doğan’ın yaptığı programda konuşan BBP İstanbul birinci bölge milletvekili adayı Dursun Çağlayan, katılımcılara teşekkür ettikten sonra siyasi hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve siyasi gündemi değerlendirdi.

Dursun Çağlayan, “Hangi partiye oy verirsiniz verin, hangi görüş ve düşüncede olursanız olun vatan, bayrak ve ezanı unutmayın. Bunlar bizim vazgeçilmez değerlerimizdir. Eğitime önem vermeliyiz. Yani eğitimin uygulamaya dayanması gerekir. Ayaklarımız yere basmalı ve kendi kabiliyet ve becerilerinizin üzerine çalışmalıyız” dedi.Gençlerin sorularını da cevaplayan Çağlayan, gençlerden tam not aldı.

Reklamı Geç