Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL’UN EN COŞKULU PROGRAMINA İMZA ATMIŞLARDI..

Türk siyaset tarihinin yeni

Türk siyaset tarihinin yeni partilerinden Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın kurmuş olduğu Zafer Partisi’nde geçtiğimiz aylarda İstanbul İl Başkanlığı ve bazı ilçe teşkilatlarında yaşanan istifa depremi Çekmeköy’de de yaşandı. Genel Başkan Ümit Özdağ’ın da katılımıyla coşkulu bir programa imza atan Zafer Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Atakan Kandemir, yönetici arkadaşları ile birlikte ilçe binasında yaptıkları açıklamayla istifa ettiklerini duyurdular.

İstifa açıklamasına yönelik parti toplantısını sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınla duyuran Zafer Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Atakan Kandemir, “12 Kasım 2021 tarihinden itibaren kurucu ilçe başkanlığı görevini ben ve bana inanan arkadaşlarımla birlikte layıkıyla yerine getirmek için tüm imkansızlıklara rağmen mücadele verdik. Çekmeköy’ün en merkezi noktasında ilçe binamızı tutup eksiksiz şekilde faaliyetlerimize başladık” diyerek sözlerine başladı.

Zafer Partisi’nin Türkiye’nin ikinci, İstanbul’un birinci kongresini yapan teşkilatı olduklarını kaydeden Atakan Kandemir, “Faaliyetlerimize başladığımız günden bugüne üstün saha çalışmaları yaptık. Her zaman toplumla içiçe bulunduk. Yüksek sayıda katılımlarla faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Yine 600 kişinin katılımıyla muhteşem bir gece düzenledik ve bu gecede 21 mahalle temsilcimize Sayın Ümit Özdağ tarafından yetki belgelerini takdim ettirdik. Bu görevi alırken Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Fikri hür, vicdanı hür olarak Çekmeköy’de görevimizi layıkıyla, onurlu, haysiyetli ve kimsenin adamı olmadan, doğruluğu kendine düstur edinerek bugüne kadar getirdik” şeklinde konuştu.

İstifa sürecine gelen Kandemir, şunları kaydetti: “Gelinen son noktada; parti içi hiyerarşiye uyulmaması, liyakat esasına önem verilmemesi, nefsi ve kişisel egolar ile hareket edilmesi gibi tutum ve davranışlar bizleri istifa noktasına getirmiştir. Bu kararı almaya mecbur bırakıldık. Ben ve arkadaşlarım bundan sonra da aynı çizgi ve inanç ile Türk milliyetçilerinin bayrağının dalgalanması için mücadelemize devam edeceğiz. Dün, bugün ve yarın da bizimle birlikte yol yürüyen dava arkadaşlarıma, gönüldaşlarıma ve tüm dostlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Bu dakika itibarı ile Zafer Partisi’ndeki tüm görevlerimizden istifa ediyoruz. Saygılarımla Allah’a emanet olun.”

Reklamı Geç