Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTO MECLİS ADAYI MAHMUT EKŞİ; “BU İŞLER GÖNÜL İŞİ, VEFA İŞİ..”

Yoğun talep ve beklentiler

Yoğun talep ve beklentiler sonucu İstanbul Ticaret Odası’nın 45 No’lu Konut İnşaat Komitesi Meclis Üyeliği’ne aday olan kamuoyunun tanınan ismi Mahmut Ekşi, “Bu işler gönül işi, vefa işi” dedi. Ekşi’ye destek sözü veren işdünyası ESSİAD, “Her zaman yanındayız” mesajı verdi.  

9 Kasım 2022’de yapılacak İstanbul Ticaret Odası seçimleri için hareket başladı. 282 meclis üyesi, 81 komitesi ve 400 binin üzerinde üyesi ile dünyanın en büyük ticaret odalarından olan İTO’nun meclis üyesi adaylığı için heyecan uyandıran isimler destek toplamaya devam ediyor. Bölgemizin tanınmış isimlerinden Mahmut Ekşi de yoğun talep ve ısrarlar sonucu İTO’nun 45 No’lu Konut İnşaat Komitesi Meclis Üyeliği’ne adaylığını açıkladı. Mahmut Ekşi’nin İTO meclis adaylığı kısa zamanda büyük heyecan uyandırdı. İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD da yönetim olarak Mahmut Ekşi’ye tam destek sözü verdi.

Ümraniye’de yapılan destek toplantısına ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra; CHP Ümraniye ve İBB Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, aynı zamanda ESSİAD yöneticileri de olan CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Kamil Özkanca ve İYİ Parti Ümraniye Meclis Üyesi Murat Daşdemir, Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı ve Alkılıç Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Alkılıç gibi isimler katıldı.

Toplantıyı organize eden İTO’nun 45 No’lu Konut İnşaat Komitesi Meclis Üyesi ve yeni dönem adayı İshak Koçoğlu yaptığı konuşmada, “Mahmut Ekşi gibi makam, mevki peşinde olmayan isimlerle İTO’nun kalite standartını yükselteceğimize inandığımız için kendisinden bu yola çıkması için ricacı olduk. Sağolsun bizleri kırmayarak yol arkadaşlığı teklifimizi kabul etti. Onun engin tecrübelerinden yararlanarak İTO meclisinin gücüne güç katacağız. 9 Kasım günü yapılacak seçimlerde bizlere vereceğiniz desteklerinizle bu gücümüzü daha büyütebiliriz” şeklinde konuştu.

Mahmut Ekşi isminin 7’den 70’e herkeste güzel bir karşılığı olduğunu ifade eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Bizler yıllarca birarada olmuş ve  birlikte yol yürümüş dostlar olarak elbette böyle zamanlarda da birbirimizin yanında yer alacağız. Mahmut Ekşi hepimizin ağabeyi ve sevdiği bir isim. Kendisinin İstanbul Ticaret Odası’nda olması bizlere gurur verir. Çıkmış olduğu bu hizmet yolunda sonuna kadar kendisinin yanında yer alarak, destekçisi ve yardımcısı olacağız” şeklinde konuştu.

Toplumsal hizmetlerin bir gönül işi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Mahmut Ekşi, “Hepimiz uzun yıllar birlikte yol yürümüş, siyaset yapmış, arkadaşlık ve dostluk kurmuş kişileriz ve her birimizin birbirimizle sayısız nice anıları var. Biraraya geldiğimizde bu anıları gözlerimiz yaşararak anlatıyoruz ve adeta yeniden yaşıyoruz. İstanbul’un 39 ilçesinde uzun yıllar siyaset de yaptık. Her görüşten ve her kesimden herkes bizim ismimizin olduğu yere her zaman teveccüh göstermiştir. Bu ilgi ve alakaya karşılık vermeyi bir vefa işi olarak görüyoruz. Bir süredir ısrarlı bir şekilde yoğun talep ve beklentiler oluşan İTO’nun 45 No’lu Konut İnşaat Komitesi Meclis Üyeliği’ne adayım. Bizim gücümüz ve kuvvetimiz her zaman siz dostlarımız ve arkadaşlarımız olmuştur. Şimdi de sizlerle birlikteyim ve birlikte bunu da başaracağımıza inancım tamdır” dedi.

Reklamı Geç