Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ BİR SON YAPSINLAR DİYE ÇOK DUA ETTİM AMA SANIRIM ÖYLE OLMAYACAK..”

Seçim çalışmalarına Çekmeköy’de devam

Seçim çalışmalarına Çekmeköy’de devam eden CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Temurci, iktidarın kendilerini özellikle terörle yan yana anmalarına çok sert çıkıştı. Terör örgütü logosunun yer alacağı CHP afişlerinin asılacağı yönündeki soruya yanıt veren Temurci, “Umarım ve dilerim öyle bir alçaklık yapmazlar. Savaşa değil seçime gidiyoruz. Bu işler kavgayla, dövüşle, iftirayla olmaz. İyi bir son yapsınlar diye çok dua ettim ama sanırım böyle olmayacak. 10-15 senede yaptıklarını bir anda yok ederek gidecekler ve kimse onları bir daha hatırlamayacak” dedi.

14 Mayıs’a sayılı gün kala saha çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Selim Temurci, Çekmeköy’de yoğun temaslarda bulundu. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer ve partililerle birlikte Madenler Meydanı’nda tüm partilerin seçim standlarını ziyaret ederek çalışma yapan vatandaşlara kolaylıklar dileyen Temurci, daha sonra Kars Ardahan Iğdır ve Sivaslılar Derneği’ni ziyaret ederek hemşerilerle buluştu. Çekmeköy Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ÇEKSİDER’de hemşerilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Temurci ve partililer karşılıklı istişare ve görüş alışverişinde bulundular.

Sivaslı hemşerilerin seçim sürecine ilişkin sorularını cevaplayan Temurci, sıcak gündem konusu terör örgütü ile yan yana anılmalarına yönelik soruya çok sert yanıt verdi. YSK’ya suç duyurusunda bulunulan terör örgütü logosunun yer aldığı CHP afişlerinin asılacağına ilişkin soruyu yanıtlarken; “Umarım ve dilerim böyle bir alçaklık yapmazlar. Kendilerine oy vermeyen insanları hain ilan edenlere karşı bizim mücadelemiz devam edecek. O mücadeleyi 14 Mayıs’ta demokrasi ve hukuk ile taçlandıracağız” dedi.

Millet İttifakı iktidarında bebek katili terörist başının serbest kalmayacağını, teröre asla ve asla geçit verilmeyeceğini kaydeden Temurci, “Bunu defalarca ekranlarda şahsım ve 6 genel başkan tekrar tekrar dile getirdi. Kendileri Anayasa değişikliği için görüşmeye gidiyorlar ve o gün destek sözü alsalardı bugün yandaş medya yeni bir açılım süreci diye öve öve bitiremeyecekti. O gün destek sözü alamayınca şimdi böyle oldu. Hayat pahalılığını konuşmayalım diye yapılan bir hamaset ve algı operasyonu bu. Ne yaparsanız yapın, bu topraklarda demokrasi kazanacak, kardeşliğimiz kazanacak” şeklinde konuştu.

Temurci, şunları kaydetti: “Bu ülkenin asıl sorunu itibar, liyakat ve ehliyet açığı. 14 Mayıs günü savaşa değil seçime gidiyoruz. Bu işler kavgayla, dövüşle, iftirayla olmaz. Bu iktidar artık yorgun ve bitkin. İyi bir son yapsınlar diye çok dua ettim ama sanırım böyle olmayacak. 10-15 senede yaptıklarını bir anda yok ederek gidecekler ve kimse onları bir daha hatırlamayacak. Hiç kimseye tam yetki vermeyeceksiniz. Gücü hukukla kontrol etmezseniz zalimler yaratırsınız. Toplumun kardeşliği, geçmiş bağları ve bu topraklarda gelecek arayan hayalleri kaybolmak üzere. 14 Mayıs elbette bu işin sonu değil ama bu seçim çok önemli. 300’ün üzerinde vekil çıkarmamız memleketin geleceği adına şart.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sayın Ekrem İmamoglu’na Erzurum’da yapılan çirkin saldırıyı lanetliyorum. Allah muhafaza orada bir kardeşimizin hayatına mal olsaydı, bugün ne konuşacaktık? Nerde kaldı demokrasinin hoşgörü ve kardeşliği. Bu görüntülerin sorumluları gün gelecek mutlaka hesap verecek. Hesap günü 14 Mayıs’ta sandıktır. El birliği ile yeni bir demokratik yolu kuralım. İnanın Ak Parti’li kardeşlerimizin bir çoğu gerçeklerden habersiz. Seçimin ertesi sabahı kaybettiklerinde hiç kimseyi Ak Parti’li olarak görmeyeceksiniz. Hepsi bir anda terk etmiş olacak. 15 Mayıs sabahı hiç kimse kaybetmeyecek. Millet ittifakı iktidarında kazanan 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti olacak.”

Reklamı Geç