Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Çekmeköy Adayı Özgür Güneş Öçalan hız kesmiyor!

Güne Hamidiye Mahalle Muhtarlığı

Güne Hamidiye Mahalle Muhtarlığı ziyareti ile başlayan İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, ardından pazar ziyareti ile esnaf ve vatandaşların dertlerini dinledi. Öğlen saatlerinde Taşdelen’de esnaf ziyareti yapan Özgür Güneş, ardından cafede gençlerle buluştu.

Gençler İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayına ve diğer partilerin başkan adaylarına çağrıda bulundular. Bir platformda bütün adayların bir araya gelip projelerini anlatmalarını istediler.Seçim zamanı tokalaşarak kampanya yürütmenin tarihe karışması gerektiğinin altını çizen Çekmeköylü gençler, genç başkan adayından bu konuda öncülük yapmasını rica ettiler.

Siyasilere istedikleri soruyu sorma haklarının olduğunu, kendilerini yönetmeye talip olan insanlara istedikleri gibi ulaşamadıklarından yakındılar. Seçim kampanyalarında projelerin konuşulmadığını, yapılan sert kutuplaşmalardan sıkıldıklarını ve gerçek çözüm istediklerini belirttiler. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin isteğine kayıtsız kalmayan İyi Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, Çekmeköy’ü yönetmeye talip başkan adaylarına ben varım diyerek çağrıda bulundu.

Reklamı Geç