Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY DİLAVER KOÇ’LA DEVAM DEDİ..

İYİ Parti’de kongre süreci

İYİ Parti’de kongre süreci devam ediyor. Geçen hafta Sancaktepe ve Maltepe gibi ilçelerden sonra bu hafta da Adalar, Ataşehir, Pendik, Ümraniye ve Çekmeköy’de kongreler vardı. Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde 3. olağan genel kurulunu yoğun katılımla gerçekleştiren İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, tek liste halinde mevcut başkan Dilaver Koç’a güven tazeledi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’ndeki 3. olağan genel kurulu parti üst düzey yöneticiler, teşkilat mensupları ve delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelebi, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, belediye meclis üyeleri, STK başkanları, muhtarlar gibi çok sayıda ismin katıldığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Faaliyet ve mali raporların okunarak oybirliği ile onandığı kongrede mevcut ilçe başkanı Dilaver Koç, tek liste halinde tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Dilaver Koç, parti içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Hep birlikte büyük bir dayanışma içerisinde bu kongre salonlarını doldurduk ve tüm Çekmeköy’e birliktelik mesajlarımızı gönderdik. Teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize ve kongremize katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir Çekmeköy için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın yeni isim listesi şu şekilde oluştu:

Reklamı Geç